Recent Post

Monday, March 14, 2011

Suka Layan Drama Gemilang


Uools layan tak drama nie..deqlis mmg layan tiap2x isnin..:) cuma 2 minggu lepas deqlis tak dpt tgk on time..tp layan kat portal TV3..

deqlis mmg agak laa Tiz nie ada hati kat Lah..tapi dia terpaksa lupakan sebab dah bertunang atau ada ikatan yg diminta pakcik dia (lakonan Jalaluddin Hassan) tue..dari minggu lepas deqlis syak..sebab tgk dia macam suka Lah tp macam tak boleh nak teruskan hubungan istimewa...tgk2x iklan Gemilang lagi laa rasa sesuatu...hmm tapi deqlis rasa gak, nanti mesti at last dia akan kahwin ngan Lah juga..perhaps..hehe deqlis lak mengharap diorang kahwin...eh dalam drama jer... ngee ngee..

oklah..sedang commercial break nie..leh laa mengetuk keyboard!..

hmm deqlis agak Tiz bertunang dengan Hassan anak lelaki bapak sedare dia kan?? agak jer laa...meh teruskan menonton..baru tau betui tak agak2x deqlis nie..
Jom sambung tgk:-)

2 comments:

Shaizhar said...

tak minat cerita Gemilang ni.

memang x follow dari awal sebab tetap setia dengan Awan Dania since yg pertama lagi.

deqlis said...

aiseyy klu tgk mesti suka...nie era 70's tau..deqlis suka usha props dan pakaian era 70's tue...:)

menci kat ruhana tue...suka buat citer bukan2 utk menagih cinta cikgu Saif... suka tgk semangat cikgu2 tu nak didik anak bangsa..:)