Recent Post

Monday, April 25, 2011

Alhamdulillah 2 Kemenangan dari Blog Trigyy dan Hammieheartshoppe

Alhamdulillah menang Lucky draw lagi...alhamdulillah deqlis antara Pemenang Segmen Europe Trip by Trigyy iaitu antara 8 orang yg bertuah bakal menerima hadiah dari Europe...(apakah hadiah itu? suspen erk??) hehe...deqlis dah email detail kepada Edie & edie ada memberitahu deqlis pasal hadiah akan mula di pos pada bulan Ogos nanti kerana pada bulan Ogos 2011  baru Edie akan pulang ke M'sia.. Wah!! takpe Edie..take ur time, janji dah inform deqlis awal2x....deqlis rela menanti eceh..:-) pejam celik pejam celik nanti masuklah bulan Ogos tue... pepun deqlis doakan kesejahteraan Edie di sana ya.... Entri yang dipertaruhkan deqlis utk GA nie? meh jengah sini. Simple jer...dah rezeki kan?alhamdulillah...:-) 


Satu lagi kemenangan manis buat deqlis yang diberitahu pada adalah kemenangan dari blog Hammieheartshoppe. Wah!! baru jer deqlis sertai terus dapat keputusan dalam tempoh sehari jer..hantar penyertaan 22 Apr, result keluar 23 Apr... tidak ku sangka2x...mmg sungguh efisyen... sekarang nie ada GA lagi di Hammieheartshoppe ..tak silap deqlis batch ke -4.. yg deqlis menang utk GA yang 3rd batch ....
sambung citer balik... deqlis buka2x blog dapat komen dari cikanna beritahu deqlis ada menang di blog Hammieheartshoppe nie.... wah!! deqlis pergilah  tengok.... yessss!! betui3x (baca ala UPIN dan IPIN) nama pemenang tertera nama deqlis.... wah!!wahh!! wahhh!!!... terima kasih cikanna dan terima kasih hammieheartshoppe kerana memilih penyertaan deqlis sebagai pemenang. Layan sedutan entri dari penganjur:-).


hadiah yang bakal di menangi adalah kain mcm kat bawah nie...
ada coret2x merah2x oren...! i like!.. jgn jeles naa?? hehe

kain nie ..cantik...deqlis suka sangat:)) 
utk uools semua...deqlis dah join 3rd batch- Giveaway...
bg yang nak menang kain juga...jom join 4th batch-Giveaway yang sedang berlangsung hingga 29 Apr 2011.
Mana tau rezeki uools pulak lepas nie, dapat menang kain di bawah nie..

this is your last chance!
haa..klu nak menang..hantar penyertaan anda sekarang!! klik kat bawah nie ok:-)

8 comments:

aanie said...

tahniah!!!

ooo..hadiah trigyy dpt bulan ogos ek...xpe la, janji dapat..hehe...

cantik kain tu...

kak ina kl said...

tahniah sebab menang ..pasni boleh buat baju raya

zahidah dihaz said...

tahniah....syoknya menang....



New Entry: Monday yang agak blues

Izan Ishak said...

tahniah deqlis!

izan pulak yang teruja mcm pemenang nya ye...hehehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Deqlis..Tahniah yer

Farrah Hasna said...

tahniah..tahniah..tahniah...!!!!!

cempakakuning said...

memang bertuah.Tahniah Deqlis.

CK nak tag ga ni.

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/04/adyshariz-lucky-draw.html

faraisha said...

congrats deqlis..n tq! cik hammie da poslaju kain semlm..hopefully arini sampai ye =)