Recent Post

Friday, April 15, 2011

Kelatah Doring Kucing Kesayangan



Salam Hari Jumaat, penghulu segala hari. Harap sihat nan sejahtera... semalam ada entri tentang Gelagat Sabrina kan? ada satu soalan di bawah entri tue... bg yang dah cuba menjawab, nak teka lagi pun boleh..:-) setiap entri satu point...sebelum pelancaran GA terbaru deqlis akan datang.... wah!! point2x terkumpul nie hanya untuk follower deqlis yang rajin menjawab soalan MINI GA nie... nanti deqlis update nama bersama point dekat side bar ya..:-) Jawab sahaja dapat satu point, klu betui dapat 3 point...:-) eceh macam beli belah kat shopping mall lak ejk kumpul2x point2x...heheh.. saja suka2x..sebab suka2x jugak nak kasik hadiah nanti:-)


Sebelum ke segmen kelatah Doring hari ini... jom baca sedikit mutiara kata

"Sahabat yang beriman ibarat mentari yang menyinar. 
Sahabat yang setia bagai pewangi yang mengharumkan. 
Sahabat sejati menjadi pendorong impian. 
Sahabat berhati mulia membawa kita ke jalan Allah."


InsyaAllah... Ok, Sebelum deqlis citer panjang...Doring nie kucing peliharaan my mum dan menjadi kesayangan si Tecit Sabrina... jika deqlis balik kampung pasti kucing ni deqlis belek dan bermain-main dengannya... Deqlis dari kecik2x klu main dengan kucing suka ikat plastik merah yang dah di potong-potong memanjang dan diikat di hujung sebatang lidi ... deqlis akan bermain laa dengan Doring nie... selain memanja-manja , belai2x gitu hehe..:-) Doring memang aktif bermain... suka tgk aksi stunt yg di buat Doring....

TIP/KLU nak jawab soalan di  Gelagat Sabrina semalam adalah... ada kaitan dengan entri ni

Tapi sebelum itu, jom tengok Kelatah Doring nie:-)
klik pic utk pembesaran:-)

ok, selamat menjawa soklan:-) dan bg yg akan mengambil peperiksaan final dan paper terakhir di universiti tue, deqlis doakan Best wishes for your success! & Good Luck with all your finals.
Moga Jumaat membawa berkat dan iltizam:-)

6 comments:

zahidah dihaz said...

besarnya....walaupun saya orang kuching, tapi sangat geli/takut dengan kucing...ntah apa2lah...hehe


New Entry: COUNTDOWN

.: iEyLa :. said...

huhu..sah2 jawapannye sabrina takot ngan kucing...hihi

pssttt:thanx for ur doa' kak...last battle...yuhuuuu!!!

alexa yussida said...

wahhh gumukkssnye kucing tuh..best utk dipelok..hehe:D

zahidah dihaz said...

tag2 for you...
http://dihaz17-foryou.blogspot.com/2011/04/giveaway-from-moscow-by-miszlullaby.html


New Entry: COUNTDOWN

deqlis said...

Zahidah Dihaz: alamak kenapa tak jawab... ooo br tau segengg ngan Sabrina...hehe


iEyLa: wah2 bijak2x... mmg tepat jawapannya.. dpt + 3 point yer..:-) tahniah2x..

alexa yussida: haha keje tido makan tido makan + belaian kasih sayang mmg gemukkk hehe..

OK DENGAN INI DEQLIS TUTUP SOALAN MINI GA GELAGAR SABRINA YA...

nanti deqlis bukak soalan Mini yg baru... haa..soalan2x mini ini khas utk follower yg rajin dtg blog deqlis nie...:-)

setakat ini 2 orang mengumput point..lihat side bar sebelah kiri ya..:-)

deqlis said...

dan jawapan yg di terima selepas ini tidak di kira point ya..

tunggu soalan berikutnya...:-))