Recent Post

Thursday, April 21, 2011

Pengumuman : GA 11 (11.4.11 - 21.4.11) >>


INI ENTRY MELEKAT NGAN GAM GAJAH HINGGA 21 APR 2011>>>
ENTRI BARU SKROLL BAWAH ERK...TQ.

ape yang korang perlu buat,macam mana nak join
siapa penaja...
moh klik di sini

SENARAI PENAJA UNTUK SETIAP TARIKH
SEHINGGA TAMAT:::::

11/4/11 Contest Sana Sini

12/4/11 umiliza989

13/4/11 An Wardrobe

14/4/11 Zuneta

15/4/11 N.A.N.A

16/4/11 N.A.Z.U.H.A.W.A.H.A.R.P

17/4/11 Deqlis

18/4/11 Chanteq Hijab

19/4/11 Sis Lin

20/4/11 Azatie Sayang

21/4/11 S.H.A.I.Z.H.A.R

(Segmen blog penaja adalah seperti tarikh di atas)

SYARAT-SYARAT
Pertama
Letak banner (seperti di atas) di side bar blog sepanjang 11 hari contest berlangsung

Kedua
Follow's semua blog penaja di atas

Ketiga
Hadiah harian & soalan terkumpul (hadiah utama)

Keempat
Hadiah akan di maklumkan dari masa ke semasa.

Kelima
Masa penyertaan adalah dari 11.11am - 11.11pm setiap hari

kecuali sabtu & ahad di tamatkan pada hari isnin 18/4/11 jam 11.11am

(ujung minggu ramai yg tak online/offline) *kasi kelonggaran

Keenam
Penaja tidak dibenarkan turut serta dalam GA 11 ini tetapi digalakkan mempromosikannya terutama pada hari segmen blog mereka mengambil tempat.(sticky post tau!)

APE tunggu lagi...moh join ramai2...hadiah dari deqlis sebagai penaja untuk GA nie akan deqlis publish nanti...tapi yang pasti,pemenang untuk  tarikh 17.04.2011 akan berpuas hati dan senyum manis ala Lisa Surihani punya..hehe..

15 comments:

p@kcikLie / mamadiana said...

wow ramainya kena follow..xper bagus jgk tu utk newbie kan!!

@mamadiana

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam deqlis..nanti amik award kt blog k.atie yer!

zahidah dihaz said...

akak penaja untuk masa birthday saya....nak hadiah...hehehe....


ni url baru blog saya: http://www.zahidahwahid.com


New Entry: A PERFECT GIFT | PEN?

deqlis said...

mamadiana: heeh namapun GA11 ..:-))

kak tie: nanti deqlis p amik kay TQVM:-)

zahidah dihaz: oh yeke?? join laa mana tau tuah di hari lahir...soklan bocor enggak ada..:-)

ok..lupa lak..hari tu dah bg kat akak..hehe..

Atiey said...

mummy tak fahamlah deqlis...

deqlis said...

mummy tak faham tang mana tue...?

shima said...

salam deqlis, kshima singgah sini

al-lavendari said...

tak dapat nak oin sebab saya pun tengah buat kontes .. silalah ambil bahagian !

Mrs. Asida said...

hehe asid pun tak berapa paham..

hadiah harian dan terkumpul??

kena join dari 11hb?

ni dah 15hb..huhu

shahjiehan said...

hohohoh..... apa hdiahnyaa
jom baca dan komen Bas limousin

my shaizhar blog contest said...

jawapan pada yg bertanya.

soalan harian/hadiah harian
bermula dari 11.11am - 11.11pm setiap hari
kecuali sabtu & ahad (16.4 & 18.4)

hadiah mengikut tajaan tetapi lebih daripada satu.

soalan terkumpul/hadiah utama
berlangsung dari 11.4 - 21.4 dan berkaitan dengan 11 penganjur yg menyertai GA 11.

kepada yg ada pertanyaa boleh rujuk di entry ini

http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/04/pengumuman-ga-11-11411-21411-3-hari.html

eqbalzack said...

salam deqlis..

ehehe..malunya abg eq, hadiah (lukisan dah ada dalam tangan dan dah berbalut dah...
cuma abg eq busy dengan conference + final exam 29hb ni...
kalau after 29/4 boleh tak? cash money tu kalau nak cepat abg eq boleh tt thru account deqlis je..
lukisan mmg kena htr by hand, abg eq takut rosak...
maaf banyak2 atas kelewatan deqlis...

deqlis said...

w'salam,,

haha..takper..janji jadi penganjur berhemah hehe:-)

oh yeke?? deqlis dah agak abg eq busy... hari tu siap sms tye add opis lagi hehe..deqlis SOHO jer abg eq..

xperlaa klu camtuh hadiah sekali semua on 29 Apr pun ok.. bukan apa..this week my mum nk dtg rumah sebab nk pergi kenduri kahwin sedare sesama sekali...so klu dah dpt hadiah frame gambo tue leh arr tunjuk kat my mum... dia pun excited nk tgk... ada deqlis sembang ngan my mum pasai abg eq n menang GA abg eq dpt frame gambo tue:-) selain tu my hb pun excited hehe...

deqlis said...

atiey: kena ke blog shaizhar..semua ada detail kat sana, deqlis sponsor hadiah jer:-)

al-lavendari: oh yeke?? sedang buat contest pun bileh jer join:-)) insyaAllah deqlis akan join jk berkesempatan:-) TQ

Mrs.Asida: hadiah terkumpul ngan harian lain2x... detail p tanye shaizhar...:-)

deqlis said...

shahjiehan: hadiahnya?? tunggu..akan diumumkan oleh shaizhar...

dan semua yg join di GA 11 sR 7 ni akan dapat 1 point utk GA deqlis akan datang.... sempena follower akak dah cecah 500 org...

mcm mana nak kumpul point tu, jawab soalan2x MINI GA yg akak deqlis ajukan di entri2x akak..:-)