Recent Post

Monday, April 18, 2011

Tak Suka Blog Deqlis ker?

Dari keseluruhan responden yang menjawab HELLO READERS blog deqlis nie... haha...ada sorang yang vote tak suka blog nie.... siapa itu yg tak suka blog deqlis nie...angkat keyboard cepat..hehe...:-) huhu..nak buat macam mana klu tak suka, sila tutup saja pergi lah ke blog lain yg anda suka.... tp sebelum itu jgn menyesal!! keh keh keh... 

Walaubagaimanapun terima kasih kepada uools yg mengundi peti hello readers deqlis nie... alhamdulillah 92% suka blog nie...walaupun masih banyak kekurangan ..al-maklumlah siapalah aku..(wah nada sedeyyy ngeee)  jika di kira dari jumlah responden memang 1 hamba Allah sahaja yang klik tak suka tue... deqlis tak tau mmg dia nie betui2x tak suka ka, ter klik ka?, sengaja mencetus kontroversi ka? atau mata kero ka??kih kih kih... 

ape2x ajer laa... buat 2 lagi soalan lain, semuanya menepati tekaan deqlis... Jom jawab Hello Readers deqlis yg baru.... jawab ya..3 soalan juga:-)

Timaceh..

6 comments:

.: iEyLa :. said...

isyy..sape yg xsuke tu??
nk kne ni..hehe....

psstt: ieyla suke ice-cream...nk sket kak...hehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam deqlis..sapa la yg xsuka blog adik k.atie yg comel nih?meh!k.atie babap dia..hihi

deqlis said...

iEyLa: huhu..entah lah...huhu..

pssst: nak ice cream meh akak suap...akak mkn ice cream La Cremeria nie perisa Chocolate Hazelnut Tempation...perrgghh sodapp..hehe


azatiesayang: W'Salam kak tie, abis laa siapa nk kena babap tu ekekeke...:-) nak wat camner kak tie..ada suka ada tak suka kite..

Ati Masrif said...

salam kenai,

baru saje tahu pasai blog ni

comei tuan rumah :)


kak ati sini


^___________^

deqlis said...

Ati Masrif: timaceh kak ati, haha comey ka?? tkasih sekali lagi:-) tq juga sudi singgah blog deqlis nie ya:-)

(",)

Farrah Hasna said...

klu tak suke jgn jengah..senang je kan..hehe..agaknye die tersalah tekan kot..hehe