Recent Post

Thursday, April 14, 2011

Tuah Deqlis @ Awesome Birthday - Sweet Moment Contest ' Lucky Draw ' & Posing With UR Love One Giveaway

TUAH PERTAMA
hadiahnya dah packing..:))
Alhamdulillah ada rezeki deqlis menang Lucky draw kali nie... dalam dah lama tak ber CGL..ada jugak yang sangkut... terima kasih ya.. deqlis dah email details... fuhh apakah hadiah yang dah di wrapping tue...excited nak tau nie...cepat lah sampai heheh:-)))

Entri deqlis yang membawa tuah...di sini. Dan terima kasih kepada Nurul Anwar kerana menganjurkan Lucky Draw nie...

Deqlis sabar menanti hadiah yang bakal tiba... tak lupa tahniah pada 9 lagi pemenang lucky draw bertuah..:-)
Jom jalan blog peribadi Nurul Anwar jika uools nak berkenalan...deqlis suka tgk besdey party anaknya..meriah sungguh....wah! macam nak jadi budak2x balik heeheehh..


 TUAH KEDUA
Jenjalan malam tadi ke blog http://zuracontest.blogspot.com/ baca2x entri suruh email detail sekiranya menang...haa tak tau deqlis menang..saja p check atte konon nak ucap tahniah..tetiba tgk nama deqlis pun ada... haa...surprize!! tuah deqlis lagi...alhamdulillah... apa ya hadiah nyer yg dah packing tue?? surprize juge..tunggu dah terima hadiah deqlis wat entri hadiah apa ya..:-)

haa nie lah entri Posing with UR LOVE one Giveaway yang mmebawa tuah hari nie:-) terima kasih Zura ..
Buat pengetahuan uools Zura pun ada blogshop tau macam2x ada spt

jom jengah ..:-) mana tau ada yang berkenan di hati:-)


7 comments:

Ada Dalina said...

congratz... ;)

aqishah said...

tahniah... meh folo me back dear

zahidah dihaz said...

wah!! tahniah....memang bertuahlah sis ni...



New Entry: PARADISE RANCH

Cik Ezy said...

huhu..
bestnye asek menang je..

Farrah Hasna said...

tahniah..sronoknye dpt hadiah

deqlis said...

Ada Dalina: thanks...:-)

aqishah: thanks drop here and follow me... i will landing to ur blog too hehe:-)

Cik Ezy: haha...jgn jelas:00)) hehe.. alhamdulillah rezki namanya:-)
sihat Cik Ezy??

Farrah Hasna: timaceh:-))

deqlis said...

Zahidah Dihaz: :-) arigatou gazaimazu..