Recent Post

Monday, May 9, 2011

3 Hadiah dah sampai & Line Internet Problem....


Salam semua…

Hari nie Isnin 9 Mei 2011.. ada mood nak berblogging…tetapi tiba lain tenet ada error 105/error 118 laa. Jadi deqlis tak dapat on9 laa..huk huk huk…. Kenapa jadik begini ?? kenapa?? ohh tidakk!!..

Sebenarnya deqlis ingin memberitahu deqlis dah selamat menerima hadiah CGL yang deqlis menang daripada:

Hammieshoppe….
Nie lama dah dapat… deqlis dah inform dah dia…. Sorry tak sempat nak terus buat entri kainnya dah sampai….

Eqbalzack…
Hadiah GA 3 Sponsor yang lepas…ingat tak… hadiahnya lambat sedikit sebab Abang Eq sendiri yang turun padang….jadil posmen utk menghantarkan hadah frame dan wang tunai RM33 itu kepada deqlis…selamat dah hari Khamis lepas 5hb Mei 2011. haa… ini kali kedua berjumpa dengan blogger secara live… 1st time deqlis dapat jumpa Cute Mum.
Abang Eq memang ramah laa macam dalam blog dia jugak…..Terima Kasih kat Wani yang sponsor hadiah frame…haa..ingatkan Wani datang sekali hari tue…rupanya abg Eq sorang saja…pepun..thank Abg Eq susah payah hantar hadiah…katanya agarhadiah selamat sampai dan tak pecah…deqlis suka sangat hadiah frame itu… lepas nie leh laa deqlis tambah koleksi…leh tempah ngan Wani…tp plzz kasik diskaun heheh… nak suruh buat objek lelaki pulak… baru sepasang..ngehh ngehh ngehh..al-maklum en hb kata “gambar lelaki takde ke?” hehe… (jealous laa tue ekekekeke)..pepun terima kasih abg eq..:-) dapat duit RM33 abg eq tue deqlis simpan lagil..tak tau nak beli apa…tunggu bila2x dah guna + top up duit sendiri apa ya deqlis beli utk kenang-kenangan…haa kena tunggu laa..:-))

WansTeddy…..
Hari nie….hadiah yang tak disangka-sangka sampai dengan pos laju…. Hadiah yg memberi semangat nak berbloh kembali..eceh..bunyi macam virus penyakit M ku itu dasyat menyerang ku sampai modem2x pun majuk nie ..hingga error 105 pun kuar kih kih kih… WansTeddy,,,thanks ya berikan hadiah nie…kemenangan ke-2 deqlis dalam CGL yg dianjurkan oleh Wans… Dalam banyak2x CGL satu jer istimewa nya Wansteddy nie, setiap hadiah dari dia mesti ada kad/kertas ucapan yang cute ada gambar wansteddy  nie… deqlis suka sangat sebab cute..memang simpan kertas tue dalam album…haha..kebetulan album deqlis mmg banyak…masa kahwin dulu dapat album banyak hehe… jadi deqlis simpan elok2x tau sebagai kenangan… harap suatu hari nanti boleh juga berjumpa di dunia nyata…

Terima kasih buat ketiga-tiga mereka, moga dimurahkan rezeki kalian. Dan Moga persahabatan terjalin di dunia maya akan lebih manis jika saling berkenalan di dunia realiti. 

(deqlis taip jam 12.35pm 9 Mei 2011)
Tapi publish nya lambat…(tunggu laa internet ku ok…haha)


gamabar?? nanti deqlis update k...susah sikit laine tenet sekejap ada sekejap takder nie...dah macam biskut..:0)


 layan laa erk... tgk Abg Eq siap printed nama di atas hadiah frame dan sampul surat..opps sampul wang tunai RM33 yang deqlis menang... terima kasih abg eq... hadiah tu dah gantung dah kat rumah deqlis:-))
hadiah daripada Wansteddy nie merupakan tuala wanita Laurier sekali dengan ucapan daripada Wan.. Terima kasih Wan...deqlis hargai. Suka sangat hadiah kedua daripada Wan nie... al-maklumlah berguna time dot dot dot..hehe.. 

yang hammieshoppe punya deqlis terdelete pulak photonya...huhu..mohon maaf...tetapi rasanya gambarnya kat entri penyertaan hammieshoppe dah ada.. deqlis ucapkan terima kasih banyak-banyak...

haa nie gambarnya.... taraa..!





thanks..

4 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam deqlis..k.atie pon dah terima hadiah wansteddy tue gak arini..sonoknyaaaa

zahidah dihaz said...

tahniah...bestnya dapat hadiah...hhehehe



New Entry: Siapa nak? River View Seafood Restoran, free discount voucher

Farrah Hasna said...

moodpun jd kureng kalu line gni kan

MataHati @ MH said...

seronoknya dapat hadiah.. cepat2 publish gambar hadiah tu. jgn lupa sekali dgn modelnya..hehehehe

thanks deqlis atas komen yg membina tu.. :)