Recent Post

Wednesday, May 18, 2011

3rd Batch Giveway Deqlis- Dodol Segitiga Sedap


Salam, alhamdulillah 1st batch Giveaway deqlis dah tamat, 2nd batch pun akan tamat hari ini (penyertaan hingga 11.59 malam  ya....lambat anto tak  di terima ya, saper suruh anto lambat??hehe) dan kini pelancaran 3rd batch GA deqlis dengan tema Dodol Segitiga Sedap. 

CARANYA:

1. Jawab soalan di bawah:

Berapakah perisa dodol segitiga yang ditawarkan oleh ellismeliashoppe.com ?

2. CARI Testimoni Dodol di website blog yg sama dan paste kan SALAH SATU testimoni dodol tersebut di
entri uools.

ITU JER...nak tambah2x lain terpulang:-) mana tau klu ramai yg join deqlis kasik misteri gift..:-)

SYARAT2xNYA:

1. Blogger
2. Ada alamat di Malaysia
4. Buat entri, letak banner di atas dlm entri & Jawab soalan di atas. dalam entri mesti ada link ke sini.
5. paste URL/link entri uool ke komen entri ini. nyatakan ID dan follower ke berapa..jika rajin x rajin takper...
6. Cabutan secara random bg semua yg menjawab dengan betui. Keputusan pemenang akan keluar serentak dengan 1st -4th batch Giveaway Deqlis kali ini. InsyaAllah pada June 2011.

HADIAH:

mestila ada hadiah... deqlis akan bercuti pada bulan Jun nanti...mungkin juga beli hadiah masa cuti atau balik kampung ke Utara pertengahan Mei ini...dan mungkin ada tajaan dari ellismeliashoppe.com... jadi jgn tunggu lagi cepat join...giveaway nie selama 1 minggu shj berlangsung......pengumuman akan di buat:-) yg pasti hadiah menarik hati:-) tersenyum meleret:))

PENGUMUMAN KHAS
dan hadiah khas utk semua yg join 3rd batch nie...
semua yg join 3rd batch GA ini layak membeli dodol segitiga atau dodol seketul dengan special price di bawah:

Dodol Segitiga 
NP: RM26.00
Special Offer utk Blogger join CGL deqlis nie : RM24.00

Dodol Seketul
NP: RM20.00
Special Offer utk Blogger join CGL deqlis nie : RM16.00

Tempahan pembelian dodol dengan harga istimewa di atas hanya dari 11 MEI - 23 JUN 2011
sahaja. Semua tempahan Dodol di atas akan di pos pada 25 JUN -28 JUN 2011. Nak pick up di bukit jalil pun boleh....ding dong deqlis ya!

Harga di atas tak termasuk kos pos yer... kos pos bergantung berapa kg dan jenis pos yg digunakan. Jika tinggal berdekatan boleh self pick up ok:-)

TQ:-)

3rd BATCH GA DEQLIS BERLANGSUNG:
11 MEI - 18 MEI 2011 jam 11.59 malam.

DAH TAMAT

22 comments:

Nana said...

join
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/05/3rd-batch-giveway-deqlis-dodol-segitiga.html

cikpuanhady said...

perghh..baru je anto link entri utk ga kedua, dah ade ketiga ek..insyaAllah akan dijoin nanti..

Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

Belog kami :Notre Belle Histoire

Izan Ishak said...

izan join ye~

http://diariummi-contest.blogspot.com/2011/05/3rd-batch-giveaway-dodol-segitiga-sedap.html

id: Izan Ishak, follower ke-577

eB ezrin said...

eB join yer
id: eB ezrin (x tau ler no braper... lama dh)
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/05/3rd-batch-giveway-deqlis-dodol-segitiga.html
tq

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Deqlis..K.atie dah join!!

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/05/3rd-batch-giveway-deqlis-dodol-segitiga.html

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/05/3rd-batch-giveway-deqlis-dodol-segitiga.html

aNiM said...

salam,

saya join juga :)

id: aNiM

http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/05/3rd-batch-giveway-deqlis-dodol-segitiga.html

tq~

Lelord said...

join gak

http://canteek-selalu.blogspot.com/2011/05/3rd-batch-giveway-deqlis-dodol-segitiga.html

Cempaka Kuning said...

CK join.

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/05/3rd-batch-giveway-deqlis-dodol-segitiga.html

fieda said...

JOIN:)

http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/05/3rd-batch-giveway-deqlis-dodol-segitiga.html

nanakimie said...

join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2011/05/3rd-batch-giveway-deqlis-dodol-segitiga.html

zahidah dihaz said...

join jugak...
http://dihaz17-foryou.blogspot.com/2011/05/3rd-batch-giveway-deqlis-dodol-segitiga.html


New Entry: New Entry: Selamat hari jururawat

♥CHaRa♥ said...

chara join..

http://chocolatexoxos.blogspot.com/2011/05/3rd-batch-giveway-deqlis-dodol-segitiga.html

IntaNBerliaN said...

Ibu Alisha dah join..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/05/3rd-batch-giveway-deqlis-dodol-segitiga.html

TQVM

mas said...

salam mas join dah

http://mascontestgiveaway.blogspot.com/2011/05/3rd-batch-giveway-deqlis-dodol-segitiga.html

Mrs. Asida said...

Asid join yer

http://ilovecontestblog.com/2011/05/13/3rd-batch-giveway-deqlis-dodol-segitiga-sedap/

TQ

merahitujambu said...

macam menyeronokkan jee contest ni

nurul nabila bt medan said...

nabila join ye akak

http://nabila-suka-contest.blogspot.com/2011/05/3rd-batch-giveway-deqlis-dodol-segitiga.html

hamzah ian said...

wow.. contestttt

♥CHaRa♥ said...

JOIN..

http://chocolatexoxos.blogspot.com/2011/05/3rd-batch-giveway-deqlis-dodol-segitiga.html

NOOR FATIN said...

saya join!


http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/05/3rd-batch-giveway-deqlis-dodol-segitiga.html

xtau la dah terlewat ke apa. wuu. antar je la.. hehhe :)

Nisa' Azman said...

ala... xsmpat join lak~...