Recent Post

Sunday, May 15, 2011

BIG BROTHER LAGI!


Salam berhujung minggu semua. Harap sihat-sihat belaka...walaupun ada 2 insan dekat di hati deqlis kurang sihat di kala ini... harap mereka berdua segera sembuh...

haa entri kemenangan CGL jer yang keluar yer?? hehe... supaya uools tak boring, deqlis nak masukkan lah cerita Makan-makan di BIG BROTHER sekali lagi... restaurant nie kena dengan tekak deqlis ngan hubby kot...itu pasal dok ke sini lagi..kebetulan lalu di Kota Damansara:-) sebab dalam minggu lepas yang penyakit M deqlis datang, ada juga deqlis ke IKEA:-)

so cerita pasal makan2x @ Big Brither di sini sebelum nie di entri nie.. alamatnya pun kat entri tu ya.. mana tau ada sesiapa yang nak jalan2x cari makan di BIG BROTHER nie kan??

tempohari deqlis dan hubby memilih utk makan Chicken Chop.. 
nie deqlis punya..hehe
 hubby punya lagi special...ada cheese tue... :)

kenyang dah kan.....:-)

meh tgk resit..

okay...nanti citer lain pulak..:) banyak dah nie entri ketinggalan..:)) hihi

makan kat sini mmg puas ati laa...:))

2 comments:

Mama Zharfan said...

siyes nampak sedap!!

.: iEyLa :. said...

uwaaa...nk jgk!!!