Recent Post

Thursday, May 26, 2011

Hadiah dari LONDON

Salam,

deqlis nak inform hadiah dai Kak Irmadilondon telah sampai Jumaat lepas, tetapi sebab ku busy skett deqlis tak sempat nak snap gambo nyer...hari nie ada masa skett dok belek2x kamera tadi sempat ku snap hehe....

alhamdulillah posmen masukkan dlm grill rumah sampul hadiahnya... surprize gak ler tetiba ada sampul surat brown clr dekat depan pintu rumah.... bila deqlis tengok rupa2xnya hadiah daripada Kak Irma.. agaknya post box kecik takleh masukkan surat....posmen kena naik tangga hehe taklah naik lif jer ke rumah ku ini..heheh...

thanks Kak Irma (sekarang dah ada kat M'sia) dah selamat sampai hadiah GA nya..memang cantik...cuma sayang kemek sikit... deqlis dah repair2x sikit sebelum snap gambo tadi...cuma ada sikit kesan yg tak leh hilangkan kekemekannya...huhu.. (tak tau laa agaknya posmen baling jer kot masa proses penghantaran, banyak tangan posmen yg pegang, tak tau laa posmen mana yg wat jadik gitu..huhu)

pepun terima kasih... 

cayang kak Irma:-)


terharu list cabutan pun masih melekat lagi di situ...:-))

2 comments:

MataHati @ MH said...

maboii..kembang kucup hidung pegang hadiah tu..ekekeke

comel ah.. tahniah tahniah

deqlis said...

to MH: hehe... amboi mcm tau2 jerkk hahaha...


tq:)