Recent Post

Thursday, May 26, 2011

TOMOK KAHWIN 6 JULAI 2011


Salam, dengar-dengarnya Tomok bakal mengakhiri zaman bujangnya pada 6 Julai ini... Sejauhmana kebenarannya deqlis tak lah dapat mengesahkan... (Tok kadi je yg leh sah kan ekekeke), Namun pagi tadi deqlis dah terdengar di radio kesayangan ku Sinar.Fm bahawasanya Tomok Bakal berkahwin 6 Julai... (klu silap uools jangan marah ai..) hihi...

Dengan siapa?? haha.. tak pula disebutkan tadi, tetapi dengar-dengarnya dengan seorang pramugari yang berusia 31 tahun.... Wah!! tentu cantik orangnya.... :-)( umur dekat2x sebaya ku tue...) hmmm betui kah cerita nie
? pepun..jika betui sekalipun deqlis nk habaq "age is just a number" perbezaan umur 5 tahun bukanlah isunya, isunya agar rumahtangga kekal bahagia dan pandai mengemudinya di kemudian hari...dan moga segala persiapan berjalan dengan lancar... Amin.

2 comments:

kak ina kl said...

kita tunggu sapekan gadia yang bertuah tu.

A y e s h a Ramlee said...

akhirnya kawen jugak my chenta hati taim sekolah dulu, hehehe a.k.a KALAULAH IA Benar bagai di impikan... hikhik.. dulu memg meroyan tahap sawan ngn mamat ni, tp lepas terserempak dengan dia kat KLCC ngn awex terus Say good bye... Alhamdulillah, setia jugak mamat ni.. :)