Recent Post

Sunday, May 15, 2011

Update Gambar2x hadiah tempohari..

Salam,

Selamat malam... eh selamat tengah malam hehe... sebenarnya tenet deqlis still problem... putus2x lagi...jadi nak buat entri baru kat sini payah laa sikit..sebab deqlis kena check entri2x lama, utk semak semua yang mana CGL yang dah menang tapi tak buat entri lagi, yang mana yang tak buh gambar lagi...eceh... jadi itu yang deqlis klu dapat online sekarang hanya bw baca2x sahaja... makna nya jalan2x jugak laa ke blog uools..mana masa tak putus line nya deqlis sempat jugak tinggalkan jejak... walaubagaimanapun terima kasih kerna uolls tetap setia mengunjungi blog deqlis ini.. alah blog gadis picisan...opps..wanita laa ekekeke.. jangan mare...malam dah nie..hehe.. jadi deqlis sempat join CGL sahaja..itu pun tak semua...yang banyak guna software deqlis join...yang kena klik2x sana sini guna tenet tue huhu leceh sikit... perlu tahap kesabaran yang tinggi... dushhh!!..

ok nak tepek utk entri nie...http://ellismelia.blogspot.com/2011/05/3-hadiah-dah-sampai-line-internet.html

layan zasss..mana gambar yg sempat deqlis snap ya..

alamak tengah2x nak upload jadi lagi

itulah yang penyakit M deqlis datang...huhu..klu nak insert gambo jer jadi lagu nie....huhuhu..
jappp... try lagi...








1 comment:

ckkKADA said...

cuba install windows live writer..tak payah nak tunggu donlot lama2 satu2 picture..nk copy n paste pn bleh..pasti lebih mudah dan menarik!