Recent Post

Tuesday, June 14, 2011

Citer Percutian Deqlis

Salam semua.... sorry yer tak update pe2x entri hari nie...ntah kenapa fening kepala jerrr rasa....petang nie pulak deqlis nak hantar seseorang ke KLIA... dia nak ke Melbourne... deqlis ngn en hb hantar jerlaaa..bila lak kami yang nak pergi nie??hehe...takper2x...mudah2xan next time rezeki kami pulak bercuti ke sana erkk.. so kali ini deqlis ingin berkongsi kegembiraan bercuti baru-baru nie..alhamdulillah kali ni rezeki kami ke sini......di mana? kasik suspen sikit... sebab deqlis ada buat GA teka percutian kan??? GA dah tamat tau..takleh tukar lagi tekaan uools..dan tak leh teka lagi bg yg tak teka tempohari...hehe...

so permulaan cerita...deqlis tepek lokasi kamar beradu kami...:-) layan laa erk... siapa tau kat mana...haa betui laa tu jawapan uools..:-) nak teka2x lagi leh gak..tapi tak masuk GA laa yer..hehe..

rasa-rasa betui ke lokasi percutian yg uools teka tue?? layannnn!!..hehe

 nie laa bilik kami.... terkejut deqlis katil king ada 2 bijik tuihh.... dah terguling2x..kuch kuch hota hai lerr gamakkk nnyerr hehe..
 depan katil... pintu yg nampak tu menghala ke dapur..
 kasik view sikit...
 best!! dlm bilik ada private pool... apa lagi?? hihi
 dapur....semua ada laa... 
 cermin sakti..hehe
 pandangan dari kitchen ke ruangan depan tadi..
 hb ku yang sibuk cari channel..hehe
 katil lagi... ntah kenapa suka sgt katil besauu nie..kat rumah sendiri pun katil Queen jerkk...ini kan King 2 bijik..:-))
 berjimba-jimba laa ku di sini..
boleh terjun gak dari arah nie klu mau..hehe... cermin tingkap di kitchen nyer leh open gini...


oklah...ini baru intro...nanti yer deqlis citer apa lagi xtvt deqlis masa bercuti tue... walau tak laa lama hanya 2 hari 1 malam..tetapi mmg letih laa badan...hehehe...

ok, jumpa lagik..free2x nanti deqlis p bw...lama tak buat, masa kat sana tempohari deqlis tak bawak lappy...sebb rasa leceh laa nak angkut sana sini... lainlaa ada ipad..leh laa update blog yer dakk?? hehe..(bajet ada org mau kasik ipad laa..heheh)

oklahh...jumpa lagi..:-) al-maklumlah nk siap2x selepas nie nak p lcct pulak...
thanks tau sudi singgah...... insyaAllah nanti deqlis p terjah blog uools pulak... 
thanks jugak klik2x nuff dan HB tue:-) muahh muahh muahhhh:)

6 comments:

cikbintang said...

woooo best gyler...btol2 private ni =)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam deqlis...cantiknyaaaaa!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

mcm kat sabah ajer...syoknya bercuti..tahun ni tak bercuti lagi ni..

zahidah dihaz said...

bestnya..kat mana tu? besar giler bilik, berapa semalam sis?


New Entry: Posted

♥CHaRa♥ said...

wow..bestnyer kak~

Ada Dalina said...

perhhhhhhhhhhh....

S.Y.I.O.K!!!