Recent Post

Wednesday, June 15, 2011

Deqlis ke Tayangan Media Attack the Block


Salam uools.... sihat ker?? deqlis hari ni baru dapat online...pagi tadi deqlis ke Mid Valley menonton filem Attack The Block bersama team newskaki.com... thanks to newskaki.com coz invite deqlis sebagai salah seorang blogger bertuah yang dapat sama2x menonton movie Attack The Block seminggu awal dari tayangan umum...( belum di release kan lagi di pawagam)... mcm mana yg uoools tahu...Attack The block akan mula berada di pawagam pada 23 Jun 2011 nanti.... seronok laa deqlis p kan...tgk wayang free:-) + siap dapat pop corn dan air coke free lagik...thanks ya....kenyang sampai ke petang nie...:-)

ok nanti deqlis review citer nie..sabar naa...penat nie... sebab lepas tgk wayang tadi deqlis pusing2x kat mid valley..hihi....balik deqlis naik komuter dan LRT ... serta bas... al-maklumlah en hb kerja luar pej hari nie...

oh ya!..hadiah uoools utk Contest Attack The block pun deqlis dah dapat tadi... so siapa yang belum join cepat2x join...rugi oooi klu tak join....

haa.. siapa yg lahir bulan JUN tu jgn lupa hantar penyertaan pertama dan seterusnya hantar penyertaan kedua...supaya deqlis tahu uools lahir in Jun ya...! klu lahir February mcm deqlis tak boleh laa dapat hadiah khas utk Jun...TETAPI still leh menang utk hadiah contest attack the block..


pepun..sebelum deqlis g rehat ,...deqlis nk bagi tau citer dia best... suspen dan ada unsur2x lawak laa jugakk (dari segi dialog) .. oklah nanti jumpa lagi...

banyak mende nak buat nie..nak2x lepas nie nak umumkan pemenang2x contest2x deqlis sebelum nie..:-)

tunggu....!!!!!!!!!


3 comments:

cikbintang said...

wooo cpt r 25jun...ahahaa

.: iEyLa :. said...

huhu...saye jeles!!!
sekian.. :)

.: iEyLa :. said...
This comment has been removed by the author.