Recent Post

Wednesday, June 22, 2011

Jom Kita Tengok Siapa yang Kena!!

Salam...malam nie deqlis update 4th Batch GA Deqlis- teke percutian... rasanya dari entri2x yang deqlis post pasal percutian deqlis tempohari....sure uools dah tahu di mana kan?? Jom Kita tengok siapa yang Kena...

Nampaknya yang deqlis warnakan hijau tue, meneka dengan tepat...jadi...nantikan deqlis buat cabutan antara peserta yang di hijaukan ituw... siapa yang bertuah itu?? nantikan keputusannya....

sorry yer keputusan 2nd, 3rd dan 4th batch akan menyusul sikit demi sikit... wooo pening lak kepalaku bbyk tui nak check nie..ekekekekeke..

Update Peserta& tekaan:
53. http://pinkummi.blogspot.com/2011/06/4th-batch-giveaway-deqlis-teka.html - Pinkummi- Pulau Perhentian


choppp!! jika nama uools takde ...sila inform deqlis ya...!

8 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

sapelah bakal kena tu.. =)

Mama Zharfan said...

me sgt fail bab2 teka heheh

nanakimie said...

sis lupa nak ijaukan tiefazatie nye:) nana dah out da,hehe

deqlis said...

to nuyui: nantikan... :)

deqlis said...

to MZ: sis terror what?? :)

deqlis said...

to nanakimie: thanks perasan... ok jap g sis hijoo kan..:-)

Zie said...

Zie compom salah.. hehhe

zahidah dihaz said...

sangat gagal kalau meneka....


New Entry:Kenangan: Aku, lampu dan radio

Tolong vote for me @ Contest like @ Facebook