Recent Post

Friday, June 24, 2011

Lotion apa yang uools guna?

minggu lepas deqlis pergi MV jalan depan kedai ubat (ala Guardian) dekat2x Laboheme tue dapat gift sample Vaseline... bila try 2-3 hari lepas pakai rasa sedap juga..tak melekit... deqlis rasa lipsbalm dia pun bestt!! murah pun murah hanya RM4.50...

Tadi deqlis sajalah check kat website Vaseline nie...baca2x..macam nampak ada voucher utk pembelian vaseline 
nie

voucher RM3!!..okayla kan klu nak beli dah jimat RM3 :-) t&c leh klik kat pic kat atas untuk pembesaran gambo...t&c ada di bawah ya..

.. kalau uools nak.. pun boleh klik Vaseline Voucher. Rasanya uools perlu print dan tunjukkan masa nak buat bayaran di Guardian. Itu jer... Cuma ingat voucher nie hanya untuk pembelian Vaseline yang jenis pump atau tekan2x tue... :-)

sebelum nie kalu lotion, deqlis selalu pakai baby n johnson tue.. pernah cuba bodu shop punyer yg limited edition botol merah tu pun best tak melekitt...ada 2-3 brand lagi yang pernah menjadi kegilaan deqlis hehe.. tapi rasanya Vaseline pun not bad..:-) deqlis tak cerewet sangat pasal lotion nie asalkan dia tak melekit dan berminyak2x udohh ler..



6 comments:

Cik Ezy said...

saye gune losyen ngn lipbalm vaseline
mmg terbaek!

Nora Shahaira said...

akak nora pakai kaler pink...tak de makna nak putih melepak cuma nak sama ton tulit yang tak sekata...ok...tapi pakai masa tido je, maklumlah bila pakai masa lain rugi...haha...lotion tak sempat lekat kat badan

fieda said...

vaseline ok..saya pun baru bertukar guna vaseline..sblum ni pakai johnson jgk..mula2 pakai adik punya terus berkenan nk try jgk..

zahidah dihaz said...

dulu pakai johnson baby jugak...lepas tu tukar pergi skinz...tapi ni rasa nak tukar pergi vaseline pulak sebab rasanya skinz tak cukup melembabkan kulit la...


New Entry:Kenangan: Aku, lampu dan radio

Tolong vote for me @ Contest like @ Facebook

Mama Zharfan said...

me malas guna lotion--cuma time kat UK abis berbotol2 pakai lotion sbb terpaksa--kulit kering babe heheh

cikbintang said...

xpna gna lotion smua tu heee
tp gna vaselin utk bibir tu =)