Recent Post

Friday, June 24, 2011

Try Buat Blog Badge Sendiri

haa...klu ikutkan deqlis tak terror sangat buat banner badge flash2x nie... tetapi gagahkan juga sebab deqlis nak masuk satu contest dan xtvt blogger gak nie yang kena ada banner blog kita sendiri...macam dekat blog Cute Mum sekarang..."Free Iklan selama 24jam" jadik,,,, pagi tadi deqlis try cuba test!! hehe buat banner flash guna photoscape jer....(still tak leh secanggih bro Eqbalzack punya)..al-maklum bro Eqbalzack punya cun habis..nampak elegance tau... (bila nk dapat banner macam tu niehh...) takperlaa nia janji ada laa...hehe
oh ye! klu perasan dalam pukul 12.00 tengahari tadi deqlis dah tepek kat side bar kiri blog nie "my Badge"... ntah ler ..rasa macam tak lah cantik sangat..huhu....al-maklum bukan pro pun...huhu.. tapi still lah leh  guna tuk join d xtvt.... 

apa pendapat uools?? kasik laa komen..nanti deqlis cuba edit2x lagi ikut komen uools tue.. thanks..




Photobucket

pendapat uools pls..!!

atau leh tgk kat blog cute mum sekarang!!.. 

6 comments:

nanakimie said...

hehe,okey je sis:) cun lagi! nana ambek yer letak kat blog nana:)

cikbintang said...

sis...cmne nk wt???cikbintang lg r xreti..ade photoscape..tp reti wt utk header je...sis wt r tutor sket..plsss...**dgn muka comel

e.l.i.s.s.m.i.e said...

cantik :)

zarulfarhana said...

cntik.ajar la ckit

*∽ IZAN ∽* said...

cantek tuu..dah ada bling bling. gud luck yekkk

.: iEyLa :. said...

ehem2...comey nye kak..pasni leyh la wat tuk adik akk sorg ni nye..hihi