Recent Post

Sunday, June 26, 2011

Pasal Pop Corn & Kungfu Panda

Salam semua dan selamat malam, ingat tak semalam deqlis ada buat entri khas utk lelong voucher pop corn buat sesiapa yang nak ke Jusco Balakong? Deqlis nak kasik voucher Pop Corn deqlis yang expired semalam... hari nie deqlis ke sana...mmg niat di hati nak tengok Kungfu Panda macam yang deqlis bg tau semalam....tapi takde rezeki deqlis...SOLD OUT semuanya..huhu... sebenarnya deqlis nak tengok Kungfu Panda guna mydeal.com voucher yang deqlis beli tempohari... nampak gayanya simpan utk tengok Harry Potter laa next week..hehe... 

Jadi masa kasik voucher tu deqlis kasik jer laa voucher Pop Corn Semalam... mana tau ada rezeki leh dapat pop corn tu hari nie...al-maklum dah beli sayang laa tak redeem..huhu......klu tak dapat takper laa..try jer laa.sekali dapat uools..hehe...rejeki rejeki:-)... semalam pun takde saper yg nak ke Jusco Balakong nie memalam kan? yg deqlis lak p check voucher tue dah memalam...mula2x ingat expired 26 Jun...last2x 25 Jun..aiseyyy...itu yg deqlis lelong semalam..tapi lelong tak laku hehe.... 

Try p redeem dapat laa pulakk....

Hehe... so  makan pop corn laa tadi walau tak pergi tgk wayang..hehe... hasrat nk tgk Kungfu Panda 2 kali  tak kecapaian.. 1st time pergi kat MBO Desa Petaling...mmg best wayang kat situ...tapi sayang Kungfu Panda takde subtitle bahasa Inggeris...hanya da dalam Mandarin.... so cancel laa..tak jadi tgk... kali kedua hari nie.. sit dah penuh...huhu....hai susah macam nak tgk Fast & Furious gak ..tapi Fast & Furious masa kali kedua, deqlis dah dapat tgk...Kunfu Panda kena pergi laa lagi nie..sekali lagi masuk ketiga..harap2x dapat..tapi tak tau laa bila leh g tengok..huhu....

nie kupon deqlis redeem pop corn tue..hihi.. 
 akhirnya dapat gak lerr kupon nie....ngehh ngehh ngehh....
 dah dpt pop corn + coke mydeal !!.
jalan2x kat Jusco Balakong ...ni gambo en hb snap kat depan kedai  J.Co yg bari dibuka... baru bagi deqlis sebab dulu outlet nie mmg close/tutup dengan board. Kalau J.Co ni dah lama tu, maknanya deqlis laa yg dah lama tak pergi Jusco Balakong nie...asyik ke MV, Sogo, KLCC dan IOI Mall jer... lagi satu deqlis perasan ada Kenny Roger's baru bakal di buka dekat2sederet dengan Ichiban Ramen....now sedang dalam renovation. Tak silap deqlis premis sebelum sebuah restoran juga.. iaitu Rendang Opah.... 

Deqlis masuk Jusco saja usha2x handbag dan kasut baru.... nak survey utk raya....hihi..tapi takde satu pun jumpa yg betui2x berkenan lagi...biasa laa deqlis p window shopping dulu... hehe... 

11 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Deqlis..'J' tue org islam tp xtau la camni cara pemikiran dia.K.atie mmg malu ngan HB,wife dia punya pon sorok2 sidai..org depan relex jer tayang..hadoiii!!

Mama Zharfan said...

me plak dok usha2 bj raya sedondon utk me, hubby & kids--semua mahal ni..aisehhh

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

selamat mlm deqlis..K.atie br balik dr makan sate ngan HB...borink dok kat umah jer..hihi

deqlis said...

w'salam kak tie.... laa Islam tp tak malu erkk?? isshh klu ikutkan benda2x dalaman mcm tue, dengan bibik pun (klu ada bibik) tak leh kasik biibk lipat atau sidai mende tue..apatah lagi nk tayang depan rumah org...tak tau malu betuiii...

deqlis said...

to MZ: deqlis baju raya utk baju kurung kain dah beli...tp nk cari tukang jahit laa MZ..huhu.. tp utk raya ke-3 ke 4 lum lagi laa beli hehe.. suka cari last minute kire cam explorace ler carik baju raya kih kih kih:))

Zefa NorAsmara said...

Salam deqlis.. kak zefa jln2 n singgah sini.. :-)

deqlis said...

to Kak Zefa: W'Salam, thanks kak sudi jenguk teratak deqlis nie:-))

Edy Zaidi said...

lama tak makan pop corn...tgk wayang pun malas nak makan pop corn...xdpt menghayati filem nnt..hehe

deqlis said...

to Edy: samalaa deqlis pun lama tak makan pop corn..last time sblm redeem semalam makan free masa menonton Attack The Block dengan media....sseblm tu mmg deqlis pun lama laa tak makan..sebb selalu nk p tgk wayang dah makan heavy kat rumah...

deqlis said...

tp klu mende dah ada depan mata..mkn laa hehh

nanakimie said...

mujur dapat redeem kan sis,hehe....lama xmakan popcorn neh:)