Recent Post

Sunday, June 26, 2011

Resepi Vadai & Minum pagi

Salam semua dan selamat pagi... ok pepagi nie deqlis nak inform, buat uools yg tanya Resepi Vadai tempohari.. berita baik buat uools...deqlis dah update...:-) dan resepi Kuih Bakar pun deqlis dah update...pepagi nie laa sempat nak menaip hehe... 

pastu terfikir laa klu dapat minum secawan kopi kat suatu tempat yang dingin...sejuk2x...dan menarik....tetiba pulak teringat masa deqlis rehat2x setelah penat bersiar-siar di tempat yang dingin ituw... di mana?
-
-
-
-
-

taraa!
haa... kat sini laa... mesti uools tau kan kat mana..hehe...issh rasa mcm nak berdesup p sana...klu leh magic kan best!! ngeh ngeh ngeh... takperlaa hari nie deqlis byk agenda....nk p tgk Kungfu Panda, nak p kelas ..... , nak p melawat hb cousin deqlis yg kena demam denggi..tak tahu laa sempat ke tak....harap2x leh p semua... klu tak kena tuko plan laa jadinya:-)

okaylah..nak p buat sarapan...masak simple2x jek pepagi nie..minum chocolate 1 Malaysia hehe...pepun selamat pagi  dan.senyum2x selalu:) senyum kan sedekah:)) 


3 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam deqlis..Cantik badge tu!!siap ada buterfly lagi..pandai deqlis buat...

NOOR FATIN said...

deqlis, jom join ni http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/06/competition-teka-jumlah-orang-lidi.html

:)

nanakimie said...

sis pergi kelas? sis sambung belajar yer?