Recent Post

Tuesday, June 7, 2011

Selamat Dah Menonton Hoodwinked Too!

Salam uools selamat pagi...ingat tak tempohari deqlis ada bagi tau menang tix Nuff  kan? alhamdulillah semalam selamat pergi menonton... terima kasih Nuffnang kerana kasik tiketmenonton Hoodwinked Too! Hood VS. Evil kat deqlis... (first time dapat dr Nuff nie) harap2x pas nie leh dapat lagik :-) hihi...

Sampai-sampai jer kat lobby, deqlis terus p amik tiket kat open table Nuff... yang jaga tiket malam tadi adalah Anne. So sempatlah deqlis say hi ngan dia...masa untuk amik tiket antara 8.30 malam hingga 9.30 malam, oklaa deqlis sampai dalam 9.00 malam.. sempatlah jalan2x di Cineleisure Damansara tue...(sekrang dipanggil Cathay e@ ) sebelum movie ditayangkan.

Cerita Animasi memang penuh dengan aksi dan menghiburkan. Al-maklum dapat tengok telatah pelbagai jenis haiwan. Sesuai untuk yang meminati cerita animasi macam deqlis hehe...dan juga buat kanak-kanak. Deqlis yang memang rasa mengantuk malam tu terus rasa tak mengantuk sebab ceritanya banyak aksi menarik, kelakar dan mengejutkan ... terkejut rupa-rupanya yang jahat itu adalah budak kecik tue...ishh ishhh isshh...mula2x orang kesian kat dia kena kidnapp, rupa-rupanya dua orang budak kecik nie yang punya angkara. Budak kecik nie namanya Hansel dan Gretel. Red Riding Hood sebenarnya sedang menjalani latihan dengan Kumpulan Suster Hood, ketika menjalani latihan dia dipanggil bersama Wolf untuk membantu mencari Hansel, Gretel dan Granny. Haa.. nak tahu macam mana misi menyelamatkan mereka oleh Red n the geng?? kena laa pergi menonton di pawagam nanti ya..:-)

Antara part yang deqlis suka tengok adalah dekat jambatan..ala-ala jambatan Kungfu Panda pulak sekali deqlis pandang...... si Red nie bertarung ngan Gergasi Hijau tue..apa nama dia lupa pulak heheh... part Red menggunakan selendang dia tangkap muffin yang jatuh dari jambatan pun best... dan masukkan muffin semula dalam bakul tu suka tengok...:-) Part wolf merajuk pun deqlis suka tengok...hehe ... yang kelakar tu ada watak tupai ke yang dok main muzik... memang klu dia enterframe mesti gelak satu panggung...

Haa... deqlis boleh kasik 4/5 bintang laa dengan cerita nie... puas ati laa tengok :-) cuma durasi cerita nie tak lama...rasa macam 70-80 minit jer... 
 bergambar dengan Anne... 
 taraa!! nie laa tiket..bukti bukti!! hehe
eceh...nak gak posing sini..sambil tunjuk tiket ekekekeke... nampak sikit poster citer Hoodwinked Too:-)


Last but not least..THANKS NUFF... I LOVE NUFF!! 

p/s: terima kasih dapat gak lencana I Love Nuffnang tue...:-) selalu dok tgk kat website Nuff jer..:-) 

3 comments:

kiwi said...

xrugi nuffnang bagi deqlis tket tu :)

... said...

as salam..

▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

wah! tahniah kak! hoho~
saya tak pernah dapat lagi..
pasal blog saya takde iklan2 nuff

=p

entri terbaru dan baru :

1)Kilauan Emas Boleh Membutakan Mata..kak deqlis puntak terkecuali kalau leka~

2) kerap melayari internet boleh menyebabkan penyakit Arthritis. tu belum campur osteoporosis bila kak deqlis dah tua kalau ada penyakit ni.huu

terima kasih..huhu~ =)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Deqlis..nape X ajak k.atie sama tgk wayang?huuuuu.apapon..Tahniah!!