Recent Post

Saturday, June 25, 2011

Siapa nak ke Jusco Balakong Malam nie???

Salam uools, deqlis nak tahu, siapa yg memang plan nak pergi Jusco Balakong malam nie? Jusco Cheras Selatan??

Deqlis nak kasik voucher mydeal deqlis...hari tue beli pop corn + air coke kat mydeal.com tapi deqlis tak p tebus2x lagik..last date hari nie lak..ingat esok...sebab esok deqlis ingat nak p tengok Kungfu Panda..hari nie tiada tayangan Kungfu Panda kat sana (deqlis check TGV online).......... siapa nak, cepat kasik email add uolls... deqlis fowardkan voucher tue...uool print jer....dan leh laa p claim pop corn+ air coke free kat TGV...

Siapa cepat dia dapat...klu ramai yang nak ke sana laa... klu takde sayang laa burn camtuh jerkk.. dari deqlis tak pakai, baik deqlis kasik kat sesiapa yang nak p...tapi malam nie laa...siapa nak jenjalan sana atau rumah dekat2x sana leh laa p claim:-) deqlis rasa malas pulak...keletihan ..


9 comments:

iPai said...

wah .. pernah pergi jusco ni .. hee .. umah jauh .. bg org lain laa .. huk3

fieda said...

ala...umah kita dkt dgn jusco balakong tu tp x pi la plk sana...lgpun baru baca entry deqlis ni...

deqlis said...

to iPai: rumah kat mana??

deqlis said...

to fieda: yeke?? deqlis pun baru perasan malam nie voucher tu valid sampai hari nie jerkk..ingat sampai esok...

nk p deqlis lak penattt sangat..hari nie deqlis ada kerja sikit tadi... balik dah ptg..nk kuar balik cam malas lak...

klu ada siapa2x jiran2x ke rajin naik motor p amik leh laa kasik voucher tue.. valid sebelum kul 12 mlm nie hihi

deqlis said...

klu takde takper laa ..cuma sayang jer tak claim...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Deqlis..singgah mlm,

AIN SYAFIQA AZMI said...

alaa kak...sy baru pegi siang tadi...tgh mlm da ni..huhu

deqlis said...

to ain syafiqa azmi: tulaa akak pun baru perasan ...valid sampai hari nie jerkk...

klu ada yg p tgk wayang midnight leh laa guna voucher akak nie..

Chempaka Sari said...

hai...jalan jalan ke sini dan follow awak....