Recent Post

Wednesday, June 22, 2011

UPDATE 2: HADIAH-HADIAH UNTUK PEMENANG CONTEST "ATTACK THE BLOCK"

Salam uools, memandang contest "Attack The Block" dah tamat, deqlis revised hadiah yer... sekali pandang deqlis tgk semuanya bakal menerima hadiah...keputusannya akan keluar jam 1 petang ini...... jom tengok apa yg deqlis revised..

HADIAH untuk CONTEST "ATTACK THE BLOCK" Movie Contest by Deqlis

1 tiket wayang untuk 2 orang ya!
maksudnya..klu menang 1 tiket boleh laa bawak boyfriend/ en hubby/kawan opis



Hadiah ditentukan seperti di bawah:-

1 x tiket wayang  -utk 1 orang peserta terpantas.
1 x tiket wayang  - utk 1 orang  peserta terakhir.
1 x tiket wayang - utk 6 orang peserta yg dipilih secara random.org
1 x tiket wayang & 1 headset Attack The Block - utk 1 orang peserta yg dipilih secara random.org
1 x tiket wayang & 1  headset Attack the Block
- utk  2 orang TOP REFERRER tertinggi 


HADIAH UNTUK CONTEST ATTACK THE BLOCK YANG LAHIR BULAN JUN....!!



HADIAH untuk "Saya Lahir Bulan Jun" Giveaway

1 x  tiket wayang  dan 1 x  headset
-utk 1 orang pemenang!! dipilih melalui entri paling kreatif dan jawapan yang tepat.


___________________________________________________________

TAMAT CONTEST: 25 JUN 2011  30 JUN 2011 28 JUN 2011









12 comments:

Nana said...

ada apa2 yg xlengkap ke
pening la..hehee

Mama Zharfan said...

oo dh extend sampai 30 june yer..nanti me join :)

deqlis said...

to nana: just follow step by step di entri contest tue..(deqlis dah update).. mana yg tiada atau lum buat lagik tu check yer..
rasanya Nana belum Like newskaki.com dan join 2 group.. just follow step baru ya:) jgn pening2x..ihikk

deqlis said...

to Mama zharfan: sis MZ...yess!! jemput join..:-)

tiefazatie said...

bestnya..dpt tiket wayang pun ok..hihi

CikLilyPutih said...

dah antau dah..

Himmymaru said...

Mula2 niat dihati nak join sbb I lahir pun bulan june kan.
Tapi banyak sangat syarat2 dan da try klik tuh klik neh tak menjadi so cancel nak join. Sorry. :)

deqlis said...

to Himmymaru: ada masa lagik...take ur time dear..!.. jgn putus asa.. tak susah pun..ikut je step by step di entri contest ini.... klu yg sebelum nie maybe pening sikit...deqlis dah update yg latest...ikut jer step 1-11.

hmm tp mmg website newskaki.com very d slow...lambat loading... newskaki.com masih baru di Malaysia..insyaAllah dari semasa ke semasa pihak newskaki.com akan upgrade server mereka...

klu tak faham leh tye deqlis atau member2x yg dah join:-) cikbintang tu rajin tye..sebab tu dia jadi peserta pertama..:-) bayangkan tgh2x malam PM deqlis tye mcm mana nk join? hehe

cikbintang said...

ala sis..sory gngu mlm2 aritu =)
ehehee.....nk mng punya psl..kne usaha lbey sket..sjak ri tu rajin gak larh bkk newskaki ni....=) mne tau ley jd cm sis ke...wt contest tuk org len =)

deqlis said...

cik bintang..apa nak sorry pulak..bagus laa tue..ada semangat ..:-) kan malu bertanya sesat jalan..hihik.. sis ok jer..selagi sis ada kat depan lappy nie, pukul 3-4 pagi pun sis jawab:-) takde hal punyer..

haa..newskaki.com mmg best.. in future mcm2x xtvt lagi... kumpul point kat sana, leh dapat hadiah duit raya jugak... join jgn tak join..hehe:-)

SpaQue said...

kalau free i join k..byk gak adiah 2..pas2 pkai random plak..stil leh mng ni :)


Entri bes kat sini Tiket Percuma Transformers 3 : Dark of The Moon | Hadiah GSC-EON Bank

SyUhAdA said...

byknye hadiah..bes nie..