Recent Post

Friday, July 29, 2011

Alhamdulillah Rezeki Pagi Jumaat

Salam semua, selamat pagi, hari nie pagi2x hujan dan sejuk2x jer kan?? nampaknya cuaca pun seakan memahami kedukaan rimau malaya kecundang mara pusingan ketiga untuk Piala Dunia. Lebih 2.7 juta rakyat Malaysia yang pagi nie nak pergi opis pun takde mood... bayangkan klu menang..rasanya ramai laa yg nak belanja heheh... Bagi satu opis ada staf foreigner "nak-nak Singaporean" tu kan...deqlis faham...uools mesti laa malu walaupun hakikatnya Singaporean kat opis uools tu tak laa amik port sangat pasal bola-bola nie.... pepun teruskanlah menyokong. Inilah dikatakan games...ada menang ada kalah. 

Eh panjang pulak mukadimah..hehe...sebenarnya nk inform pagi nie deqlis check post box dapat sampul surat kuning...oppss bukan BERSIH naa...! hehe.. bila deqlis bukak, wah!! deqlis dapat hadiah laa... terima kasih kepada pengirim, nie deqlis menang GA ke Lucky Draw ke nie?? tak ingat pun yang mana.. jap lagi nk cari2x juga conway mana satu... Ni kes takde nama pengirim laa nie... pepun deqlis mmg teruja dengan hadiah nie..Terima Kasih sekali lagi...akan deqlis simpan sebaik-baiknya dan tanda kenang-kenangan di hari tua...:-)
sangat cantik keychain Italia dan Paris nie...suka! tak pernah pergi tempat2x nie lagi, dapat keychain pun jadik lah:-))...mana tau ada rezeki in future....kembara laa deqlis  ke sana.:-)

7 comments:

CIK JATT said...

wahhh! deqlis ni murah rezeki betul. selalu menang ehh. congrats k! cantik key chain tu

.: iEyLa :. said...

hehe...sukeenyerr dapat adiah..hehe
t de rezeki nak g jln2 sane jgn lupe bwk ieyla tau kak..hakhak

Mama Zharfan said...

comel keychain tu :)
me dpt FM paris dari zety :)

ajumohit said...

Tahniah deqlis,, jauh dtgnya keychain tu :)

Anum said...

bestnya

farah hanim said...

wah..dpt adiah la.hehe
best2..memg murah rezeki ^__^

tiefazatie said...

bestnya..cantik2..