Recent Post

Friday, July 29, 2011

Alhamdulillah Blog Deqlis dapat BE...

Salam semua...alhamdulillah berita gembira lagi di Hari Jumaat. Satu BE masuk dalam blog deqlis...actually semalam baru perasan yg iklan u Mobile tu telah menjadi BE...sebab sehari sebelum semalam, bukan BE.. kempen biasa jer... alhamdulillah akhirnya blog yang lama tak ber BE akhirnya mendapat BE kedua. 

1st BE deqlis rasa pernah dapat...dulu kala..haha..masa tu deqlis tak faham dan tak tau lagi pun pasal BE dan ME nie... tp bila dah faham2x sikit2 sekrang..baru tau yang BE akan bertukar jadi ME...so ada laa satu ME...

Terima Kasih Nuffnang sebab telah memandang baby blog deqlis nie.... 

Alhamdulillah dapat 2nd BE... selalu deqlis tgk blog Mama Zharfan, Eyriqazz, Cute Mum dan lain2x yang selalu BE masuk... deqlis pun tak reti sangat.. setahu deqlis klu nk dpt BE nie kena selalu update n3... dan mungkin ada tips2x lain...  

pepun timaceh nuff n u mobile... akhirnya blog yg lama tak dpt BE nie akhirnya berjaya juga dpt satu....:-) hrp2x lama laa BE deqlis nie bergoyang2x kat side bar tu:) bg yg lum SHARE Grapevine tu..meh laa amik...:-)

Thanks sudi baca..:)






entri autopublish

13 comments:

Jaa said...

tahniah...berkat usaha deqlis berbaloi jugak akhirnya..teruskan usaha..hehe

.: iEyLa :. said...

uhuk2..leyh blanje pasni..haha..
tu la sebab saye suke JUMAAT!!!hihi

Anum said...

Tahniah

CIK MAY said...

saye pun tak paham sgt pasal BE dan ME ni...

Cik Rose Cute said...

Tahniah Deqlis!!!...Cik Rose tak tahu benda2 cam gini....hihihi

Puanbee2 said...

bagi backlink itu je yg penting ...

lurun namzar said...

tahniah... :)

HIZUAN said...

sya bru blja wat blog.... bleh tnya, ape beza be n me??? sya ade dpat tpi xtau ape dia be or me....

HIZUAN said...

sya bru blja wat blog.... bleh tnya, ape beza be n me??? sya ade dpat tpi xtau ape dia be or me....

eiela said...

tahniah..bukan senang nak dapat tuh.

Mekar said...

Tahniah deqlis. dah 2 x rupanya. sya belum pernah dpt lagi.hihi

from: mymekar.com

azu said...

tahniah..azu xpenah dapat lagi..bila lah agaknya ye..:)singgah2 blog azu ye!
http://azumie.blogspot.com/2011/07/harimau-malaya-tumbang-pada-si-singa.html

tiefazatie said...

tahniah sis!ifa nie dh 2bln nk msk 3 bln dh xde BE..sob2..