Recent Post

Wednesday, July 13, 2011

Baru Balik Tengok Harry Potter & Jumpa Nana Blogger

Salam semua....malam...deqlis baru jer sampai rumah...seronok hari nie selamat menonton Premire Screening Harry Potter di TGV Sunway Pyramid... sangat seronok sebab happy ending..:-) dan dapat jumpa blogger popolar Nana dan junior blogger Damia..hehe.. serta kawan Nana, Dia ...(sory klu salah nama, deqli singat2x lupa nie)..hehe..

Deqlis sampai awal 7.10 dah parking. So terus menuju ke kaunter tiket... terus amik tiket deqlis dan apa lagi posing time laa..hehe... sambil jeling2x kot Nana dah sampai...tp nampaknya dia tak sampai lagik...siap ku tye kat kaunter, Fauzana Ismail dah claim tiket ke? hehe... kaunter kata lum lagi...so deqlis pun turun laa... 

Lepas Maghrib kami pun g makan2x, dulu kat POPEYE...first time makan kat situ....nanti citer erkk.. meh layan gambo posing2x kat poster Harry Potter dulu...

 deqlis ngan model2x Harry Potter.. hehe.. deqlis malas nk pakai baju hitam tu jadi, bila adik2x yang bergaya n posing2x nie dah siap bergambo, deqlis terus laa cakap " jom posing sekali ngan akak" then adik tu kata.."jom2x kita jadi model nie..hehe" terima kasih yer adik2x sebab sporting..! 
 peace!!,,,wah! snap sekali lagik... :-)
model sambilan ,,,hihi...jgn tumbang poster nie udoh lerr..heheh

 bila nak naik binatang nie erkk?? Harry Potter n frenz jer dpt naik niehh..aiseyyy!!! heheh
 suasana sebelum Premire Screening Harry Potter 7 berlangsung.... meriah kan?? hiasan2x semua bertemakan filem nie.... 


lepas tue movie start..alamak! tak sempat jumpa Nana lagik..sebab lepas makan, deqlis naik atas jer, tempat kat atas tu dah crowded giller.. last2x deqlis masuk jer lah panggung ... sebab lagi 5 minit nak pukul 9 malam.
Masuk2x .....terus deqlis terpandang kelibat Damia kat seat bawah.... oohh..di situ rupanya Nana..sempatlaa skodeng dari jarak jauh hihi.....sementara nak tunggu iklan2x start dan seterusnya movie start..:).

Tepat jam 9.12 malam tayangan Harry Potter 7 pun mula ditayangkan...seluruh panggung senyap...haa.suspen semuanya nak tengok movie nie..hehe..

"Cut" pasal review citer...jap next entry deqlis citer.....jom layan dulu gambo deqlis jumpa Nana selepas tayangan Harry Potter...:-)
 Nana mmg peramah, rasa nak sembang lama laa dengan dia... Si Damia dah tido..tp ntah macam mana kitorang guna tongkat sakti harry potter kasik dia jaga ..hihi.....kawan Nana tu pun peramah..dia yg tegur deqlis dulu masa deqlis tercari-cari mana laa Nana nie? rupa2xnya Nana singgah tandas dulu..hihi..sib baik dia tegur..:-) 
Haa... posing yer Damia..:-)
(kami yg posing sakan ngeh ngeh ngeh, sengih sampai telinga hehe)
Rasanya klu esok hari Sabtu/ahad confirm ajak Nana lepak kat mana2x ..leh laa sembang2x lagik...tp esok kerja, jadi tak dpt laa nak ajak Nana nie..

terima kasih buat en hubby sebb jadi cameraman tuk kami ..hihi..

dan akhir sekali terima kasih kepada cinemaonline kerana memilih slogan/tiebreaker deqlis sebagai salah seorang pemenang...kali ke-2 menang dengan cinemaonline nie...
Thanks you:-)

 seat kami J7 dan JB..
tayang cikit bentuk kad undangan nya...unik gak!!

ok ..nantikan review versi deqlis esok...13 JULAI 2011:-)

Timaceh sudi baca!!

3 comments:

CIK JATT said...

happeningnya! bestla deqlis dapat gi, free pulak tu.
adik2 yang pakai baju harry potter tu sporting giler..

Nana said...

heheh cepatnye buat entry
saya lom tranfer gmbr lg ehe
kwn tu nama deah
btw suke sgt jumpe deqlis...

nanakimie said...

hehe...ngantok sgt damia tu smpai xlarat nk bukak mata..cian dia:)