Recent Post

Monday, July 25, 2011

Citer Pasal Baby Angkasawan Negara " Sophea Isabella"

Salam semua....harap sihat2x yer..deqlis 2 hari tak online....adehhh busy sikit sejak 2 menjak nie....dah penat cam tak larat laa open lappy nie.... malam semalam layan movie HD citer Kingdom of Heaven dan Prince of Persia The Sands of Time.... laa pulak...

pagi tadi belek2x kosmo online ...baca lah pasal Dr Halina isteri angkasawan kita selamat melahirkan baby 
comel dengan kaedah beranak dalam air... info lanjut meh baca kosmo


SOPHEA ISABELLA

sedikit sedutan berita "Bayi seberat 3.6 kilogram itu dinamakan Sophea Isabella. Halina mengambil masa 18 jam untuk melahirkan bayi itu di Hospital Pantai Bangsar di sini. Halina kini adalah doktor bius di Hospital Selayang di sini. Ketika dihubungi Kosmo!, Sheikh Muszaphar berkata, dia sangat teruja dengan kehadiran bayi tersebut yang dianggap sebagai anugerah Ilahi paling istimewa. "Isteri saya dimasukkan ke hospital pada pukul 2 pagi Jumaat dan berjaya melahirkan anak pada pukul 9.08 malam."

Geram tgk Isabella nie kan?? comey tui... putih cam mak ayah dia jugak:-) Nama pun sedapp...:-)

7 comments:

Nana said...

seme blogger wat cite pasal anak dr sms ni arini
comeii

ajumohit said...

Mmg comey, Mak ayahnya encem n cantik, msti Anak lg comey :)

Anum said...

comelnya baby dia

Nina Aman said...

comelnya!muka dr halina ni..

Mama Zharfan said...

tomeyy :)

Fazila said...

comey baby dia... sy nak bby lagi hihihihi sy tag deqlis yer

http://sweetfamilysindahouse.blogspot.com/2011/07/rm338-room-cash-voucher-equatorial.html

TQ

Fazila said...

jenguk kembali hihihihi
nie link mama syima

http://lovelyever.blogspot.com/