Recent Post

Friday, July 22, 2011

Dapur Selebriti Knorr

Salam uools...minat tak tgk rancangan nie?? sejam lagi nak start tau...minggu nie  siapa selebriti nyer erkk?? deqlis pun tak perasan laa siapa....hehe..tp tak silap deqlis tema minggu nie pasal nak sambut ramadhan kot??uools tgk tak rancangan nie??? start 10 Jun lepas...tp kekadang deqlis ter missed gak tgk..huhu...

deqlis mmg suka tgk rancangan nie dengan tag line "Mesti Kecoh, Pasti Sedap!!!" dan pengacara nya pulak Kak Sheila Rusly kita yang sememangnya mulut becok hehe dan spontaneous bila mengacara mmg menghiburkan...suka cara dia mengacara dan mengadili masakan selebirti... al-maklumlah deqlis mmg peminat kak Sheila nie sejak dulu2x lagi....:-) 

Antara selebriti yg deqlis sempat tgk adalah Sasha dan adiknya...(sasha pandai buat kek tau), dira dan jaja, diana rafar dan linda rafar.... hmm byk laa selebriti...2 minggu lepas deqlis terlepas menonton...huhu...sibuk laa time2x pukul 6 ptg nie...tp this week mmg dah kunci jam dah nak tgk rancangan nie punyer pasal...hehe..

diana rafar with linda rafar 



Mustafa Kamal pun ada?? dah kuar ke episod dia erkk?? al-maklumlah deqlis ketinggalan jugak..ingat nk tgk kat tonton.my tp takde pulak..huhu...actually time berlakon awan dania die selalu masak utk 'anak2 die' kan??,,tp tu dlm lakonan laah..in reality rase2x nyer Mustapha Kamal nie pun memg pandai masak laa..(hehe agak2x deqlis ler)




wow! Rozita CheWan la...!! (Balkis dalam siri Annissa) haaahh..sesedap manakah jelitawan nie masak??
(sblm nie x pnh tgk die muncul dlm rancangan masak kn?) dah siar ke episod dia nie?? alamak! rugi laa tertinggal.... 

mmg best laa rancangan memasak klu hos nya Sheila Rusly...klu ramadhan tahun lepas...dengan rancangan Ketuk-Ketuk Ramdhan..hehe..sampai terbawa2x laa klu nak masak kat dapur tue, deqlis siap ketuk2x laa kuali ke, periuk ker..hehe..

oklah..selamat menonton 
ptg nie tv3 jam 6 ptg..:-)

jom tgk fan page di FB..

6 comments:

CIK JATT said...

tertengok episode last week, tu pun sebab cuti. best gak, kelakar. tapi hari keja tak sempat nak tgk, sampai rumah pun dah dekat pukul 7 pm. huhuh

tiefazatie said...

dah tgk dh td nie..hihi

best gak la..menarik!hihi

nanakimie said...

nana pon suka ngk dapur selebriti neh..hehe...kelakar je kan:) tadi best jgk..ada johan,mustpha kmal pon adakan

ajumohit said...

Sempat gak tgk ni pas balik keje, smlm Johan n wife dia menang, suke tgk sbb Johan klaka

Nana said...

tengok..
suka tgk diaorg msk
bole blaja hehe

.izzati liyana. said...

saya suka cite ni! kelakar. seronok je tengok orang kelam kabut masak.