Recent Post

Friday, July 1, 2011

Jumaat * Subway * Shawls Simplystyle

Pagi semua....harap sihat2x ya..dah b/fast ke?? deqlis terus lunch tadi...tetiba rasa lapo nasikk..hehe...2 hari tak makan nasik... malam tadi makan Subway dekat Giant Bandar Kinrara... wah!1 dah makin banyak cawangan Subway kan sekarang?? deqlis yang hantu sayur nie..mmg suka sangat klu Subway ada brdekatan rumah...360 darjah pusing pun ada..hehe...

so malam tadi first time makan Subway baru di Giant Kinrara...

guna voucher Jun..last semalam... buy 1 Subway Club dpt 1 free Subway pilihan ..deqlis rembat Tuna laa.....

fav deqlis roti parmeson oregano dah habis....al-maklumlah sampai sini pun dekat 9 malam..heheh..so rembat ker laa apa yg ada... sedap gak roti yang ini... komen deqlis...sayur macam sikit jerk dia buh...( tamak sayurr laa katakan..hikhik...) al-maklumlah deqlis hantu sayur..menu klu takde sayur tak sah ler..hehe... tapi dari segi sos dan topping mmg superb!! bykk adik nie bubuh... :-)))
 dah habis masuk perut...! layan photographer deqlis..hehe...  oh yaa..! klu uools nak tahu, (sila angguk) kejam kan? hihi... shawls yg deqlis lilit2x tue...shawls baru..deqlis dapat menang GA simplystyle.. terima kasih dik...shawls nyer menarik sungguh..akak amat2x hargai..tq :-) klu uools nak tgk shawls menarik boleh laa singgah ke simplystyle yer.... mana tau buat pilihan utk raya nanti:-)
 cakk!!..heheh.. nk balik dahhh...


okaylah...utk penggemar Subway ....banyak cawangan dah dekat2 area KL/Selangor kan? di Giant Puchong Baru (dekat2x puchong perdana pun ada), dekat IOI Mall pun ada, dekat Mines pun ada, Jalan Klang Lama pun ada, dekat Bukit Jalil jer bila nak bukak satu???hehe....hihi..haha..:-).. 







4 comments:

nanakimie said...

nana xpenah lagi mkn subway..hehe...

Gnie@SimplyStyle said...

hehe gorgeous sis pakai shawls tu =) Gnie pun suke mkn kt subway..puas mkn..

TQ so much2 for mentioning SimplyStyle there =) appreciate it

ajumohit said...

sedapnya..lapar la plak

tiefazatie said...

caya la sis..terus bgaya2 nie..hihi..cantik2..bestnya subway..cni xde..sob3..