Recent Post

Friday, July 1, 2011

Mengapalah Mood ber CGL Ku ke laut??

Minta maaf yer pada yang rajin tag deqlis..entahlah sejak dua menjak nie deqlis kurang tegar cam sebelum nie... klu sempat mana yang deqlis nampak deqlis join jer..klu dulu rajin lak buat list mana nak join kan..siap buat note bila last date lagi.... agaknya dah sibuk sikit sejak dua menjak nie... fikiran berserabut pk byk mende nak buat..aduhaiiii.... jadik jgn kecik ati klu deqlis tak join..ikutkan hati macam tak cukup tangan + jari nak join semua2x GA...hehe..insyaAllah dtg mood tu nanti..berdesup deqlis join...

Hadiah-hadiah GA deqlis pos Isnin nie yer...memandangkan deqlis agak busy 2-3 hari lepas...mmg tak sempat nak pos...ingat nak pos esok tetapi pejabat pos cuti pulak...Sabtu pertama..jadi Isnin deqlis pos ya..insyaAllah sampai dalam next week juga... jgn mare tau..:-)

Cik Bintang dan Zainol yang dah datang amik hadiah semalam... kami siap bergambo lagik..hehe.. nanti deqlis upload...tau2x ...

okay..

9 comments:

cikbintang said...

hehehe.....cikbintang pon xsempat wt entry g ni..hehehe

Mama Zharfan said...

jgn lambat2 sgt pos tau tix movie tu takut sempat nak guna bila dh sampai kat tgn me nanti :) tq in advance yer :)

Nana said...

heeh saya nye mood masih mcm biasa hehehe

deqlis said...

to cik bintang: hehe...sama laah kite..ngan blogspot problem..semua terbantut...terus hilang mood

deqlis said...

tp Mama Zharfan: dun't worry, tiket dpt awal2x pun takleh tebus lagi di pawagam...biasa laa tiket free selalu after 1-2 weeks tayangan di pwagam bari valid kite claim...

macam deqlis menang tiket dylon dog hari tue...last week nk p tgk, sampai kaunter adik tu kata "kak, kupon ni valid minggu depan" jadi cancel laa tak tgk pun wayang tu lagik..hehe..tunggu this week laa... byk laa nk tgk tue..ngan kupon my deal yg deqlis beli...kang abis satu movie layan satu lg movie lain...hihi...

deqlis said...

to Nana: deqlis byk kerja laa....sibuk sikit musim kenduri nie... huhu.. klu nk tahu deqlis busy tak, tgk meja deqlis..klu berselerak sana sini..ngan buku resit, ngan nota, dgn file bagai ++ mcm2x laa..sampai serabut otak ku..hehe..nak tunjuk ke meja deqlis yg serabut +serabai+ selerak giller sekrang nie??adehhhh... pening2x...

klu meja nie dah ok cantik kemas tersusun, baru laa deqlis pun seronok dan tenang nk join2x contest...aduhaiiiiii....

Andrik McVean said...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

Myra Jay said...

Takpe, pelan2 nanti join CGL balik ye..
Sebenarnya Myra pun sama, sekarang dah kurang tegar join CGL nie :)

tiefazatie said...

wah..best la dorg dtg jmp sis yaa..
bese la sis..ifa pun mood sllu ke laut..hihi..