Recent Post

Tuesday, July 19, 2011

Makan kat Popeye Sunway Pyramid


Haa... kali nie nak citer deqlis ngan en hb 1st time makan kat Popeye...hehe...org lain dah berpuluh kali ...kami baru nak masuk... itupun nyaris2x nak masuk KFC gak... tetapi sebab deqlis nak rasa laa ayam goreng Popeye nie..maka deqlis pujuk laa en hb masuk Popeye nie...ingat tak yg deqlis p tengok Harry Potter  7 tempohari? sebelum tayangan jam 9 malam tu kami p lepak dan makan2x kat sini laa...haha... dan pandangan deqlis??

 Kami amik 2 set ..iaitu set 3 ketul ayam goreng dan set ayam takde tulang (dah macam pisang goreng lak deqlis tgk hihi) ... dari segi rasa not bad...sedapppp..kira boleh layan laa lagi... kentang putar pun sedap, coleslaw dia pun sodappp... dan yg lainnya ada macam kek roti kecik tue... makan dengan jem strawberry..sedapp jugak... jadik bolah layan laa menu2x popeye nie...  uools dah cuba ke belum? 
 layan pic yer...
 resit...
dapat pulak kupon nie... kira next time beli RM20 dalam satu resit dapat 1 cop lagi...cukup 3 cop leh laa dapat free 2pcs chicken combo...okay laa jugak...hehe..:-)


Thanks sudi baca n3 nie...

 jom vote me atau join GA LIKE THIS PICCA

berminat dengan Samsung Galaxy Tab? klik sini

nak Pandu Uji Vios? klik sini

Jom Usha Samsung Corby II klik sini
Thanks





4 comments:

saiazuan said...

mcm best je... xpernah try pun lg.. next time g sunway try..hehe

Nana said...

penah sekali je makan kt popeye
dia nye whipped potato sedapp

dilazfamily said...

nampak sedap je ayam goreng tu?nak sikit boleh?

zahidahwahid said...

nampak cam sedap je....tapi kat kuching ni mana ada....huhuhuu...


New Entry: Anda perokok? Jemput hadir ke freedom kl dan dapatkan RM100 percuma