Recent Post

Tuesday, July 19, 2011

Makan-makan @ Vicchuda Tomyam Kota Damansara

Salam selamat pagi uools, nak citer hari minggu lepas deqlis n en hubby p makan dekat Restoran Vicchuda Tomyam di Kota Damansara.

Lokasi dekat dengan pintu masuk Giant Kota Damansara, bersebelahan dengan restoran Arab dan Butik Najjah. Sebaris juga dengan Ice Room yang glamour tue.... memandangkan deqlis lapor nasik dan nak measa tomyam Vicchuda nie, jadi tak masuklah Ice Room tue.... insyaAllah klu pergi area sana dalam cuaca panas ker mmg akan ku masuk ice room tue pekena ais krim heheh...

tomyam campur...rasa sedappp  + pedas... harga RM5.00

Kailan ikan masin ..RM6 (jika tak nak ikan masih RM5 jer)

nasi putih 2, dapat belacan dan timun dan air fresh orange 1 dan air kosong 1.
Total RM15.50..bg deqlis harga reasonable laa... 

klu nak makan besar rasanya ikan siakap stim atau ikan kerapu 3 rasa pun ada di sini.
Memandangkan deqlis makan pun dah malam..just makan saja2x rasa jer ngan en hb..jadik kami tak amik byk menu pun...pepun..rasa makanan not bad...orang pun ramai..sampai meja tak cukup laa..hehe..


p/s: deqlis dah pos laju hadiah julee... harap selamat sampai esok:-)

Thanks baca n3 nie... jom vote me atau join GA LIKE THIS PICCA

berminat dengan Samsung Galaxy Tab? klik sini

nak Pandu Uji Vios? klik sini

Jom Usha Samsung Corby II klik sini
Thanks






4 comments:

~cik emmie~ said...

deqlis..nih kedai makan fav CE n hubby... suka tomyam dia... n sotong goreng kunyit... sedap..sedap..sedap... ehe

Fazila said...

salam deqlis, lama x tinggal jejak hihihi agak kebizian.... sedapnyer... rmh mak zie kat sana... bole lah singgah test food situ :)

Nana said...

eh rasa mcm pernah dgr je kedai ni
rasanye deah ada suggest suh mkn kt sini
aritu kita ada tanya dia mana kedai makan area KD yg sedap

zahidahwahid said...

lama dah rasanya tak pekena tomyam.....asyik spaghetti je...



New Entry: Anda perokok? Jemput hadir ke freedom kl dan dapatkan RM100 percuma