Recent Post

Monday, July 11, 2011

Pembelian ke-3 @ Mydeal.com.my


hehe..deqlis pun terpengaruh gak dengan mydeal.com.my nie..tapi deqlis tak laa hardcore buat deal (order)..sejak yang pertama beli pop corn (terpengaruh dari blog Nana) deqlis selalu jugak usha2x mydeal.com.my nie..kalau2x ada promosi menarik kalbu tue...deqlis rembat..klu tak, mmg takde laa...

mydeal yg ke-3 deqlis nak cuci keta la pulakzz....hihi.. kasik polish n waxing.. deqlis tgk je promosi ni terus inpom en hubby... dia amat2x la excited nyer hehe...siap call tye itu ini katCarzmo Auto Detailing Centre tue ...haha... excited nk tambah buat polish+waxing 3 layer tue... so hege ke top up sikit laa nanti.. deqlis ni diam jerkk...ikut jer..! suka hati laa nk wat apa pun janji hege super duper deal hehe..

Semalam dah d recce tempat nie...dekat jer dari rumah deqlis... menghala ke Puchong..sebelum belok ke Puchong, dah sampai area nie dulu...

uools macam mana, ada rembat lagi promosi mydeal.com.my nie??

mekacih sudi baca & skodeng blog baby bilis nie..


-meh klu rajin klik laa iklan gravine ku
thanks

4 comments:

miss dynda said...

pomm pomm.. dynda dtg nk mnyemak jp ;)

fieda said...

selamat pagi deqlis...
wah...cayalah deqlis ni dh 3 kali tu wat pembelian dgn mydeal..kita x pernah sekalipun lagi..

*dh klik iklan grapevine awak...:)

deqlis said...

to miss dynda: pin pin..hehe..

to fieda: pagi fieda..ok tq..jap g p sana klk grnvn IPHONE fieda laakk..

yatt said...

wah.. tak penah try lagi beli anything dgn mydeal ni... lepas ni nak cuba la :-)