Recent Post

Friday, July 22, 2011

PERHATIAN BUAT PESERTA GA LIKE THIS PICCA

Deqlis ada terjebak satu lagi contest undi2x di FB..spt di bawah... if uools tlg  vote jugak...dpt satu lagi undi utk contest LIKE THIS PICCA.. kira peluang lebih cerah sebab nama undi 2 kali...

sila inform deqlis...id FB yang vote (klu guna id suami/botfren/kawanb pun leh inform nama) dan no.vote uools tau... teng~~~

CARA UNDI:

 VOTE..kat nama Ellismelia Mohamad macam kat bawah nie...

... picit/tekan je vote macam gambo di atas....deqlis perlu at least 20 votes jer... klu lebih lagi bagus..hehe....thanks:-) sebab rasa tak terkejar nak dapat vote ratus2x.. nie pun dah last minute ...huk huk.. pepun thanks uools sudi vote:-)


deqlis tulis yg deqlis ingat:

No.17- Mama Zharfan
No.4-
No.1- Mohamad Ismail
No.2-My Hb


bg yg dah vote...sila agak2x no. anda..:-) dan inform deqlis yer..:-) 

19 comments:

Cute MuM said...

ok.. dah vote.. no 19..
gud luck.

Fadzillah Kamarudin said...

done...good luck...
i'm ur 20th voter..

IntaNBerliaN said...

ibu alisha dah vote

id fb : zarina tazari

TQVM

Nana said...

dah vote semalam
warangler tu kita dah malas teruskan GA hehe
dah jauh ktinggalan
xpe la..cine la menang jwbnye

deqlis said...

to cute mum: TQ

deqlis said...

to Fadzillah Kamaruddin: thanks:-)

deqlis said...

to Intanberlian: TQ

deqlis said...

to Nana: tq... deqlis teruskan jer...tak kisah pun menang kalah....yg penting dpt ramai kwn baru...:-) tp Nana leh gak teruskan ..mana tau leh kejar sampai 31 July nie... ajak satu opis vote hehe..

abazilah said...

dah vote

id fb : ainaa bazilah

goodluck

miranawi said...

dah. no 23 ;D

AkmaFaizal said...

dah vote, yang ke 24 :)

Good Luck!!!

Zie said...

done no. 25

Zie said...

tambah lagi 26 dan 27 hehe good luck

fieda said...

dah vote guna 5 akaun fb

no vote 28-32

fieda said...

id fb : rafidah salleh
sang kelembai
acap conga
asyraf rafli
muhd syahmi

fieda said...

vote lagi...good luck ye

id : fieda rafli
no : 33

shidasyakirin said...

dah vote no 34
good luck deqlis..

tiefazatie said...

ok sis..sdh no.vote 35!

id fb: tiefazatie

asiah_najihah said...

dah vote..gud luck sis..

no 36
id fb: Asiah Najiha