Recent Post

Saturday, July 30, 2011

Rancangan ku dihujung minggu..menjelang ramadan..

nak join?

Jalan2x malam nie, invite org join segmen deqlis, terjumpa pulak segmen Lulu Caldina nie..so deqlis join jugak yer..:-) jom cepat join...buat uools yg belum join tu:-)

so citer pasal rancangan ku dihujung minggu nie?

1. Perancangan tu nak p servis keta...awal2x pagi dah kena pergi ..al-maklumlah kena amik nombor...nanti klu lambat datang.lambat laa keta di servis...huhuh... hehe ni en hb laa yg kena p ...tugas deqlis gerak eb hb supaya pergi servis..hehe..

2. Siap servis, deqlis ingat nak p cari bahan2x nak buat kuih/barang dapur untuk masak di sahur dan buka puasa nanti.. dan sekali nak beli bahan2x buat kuih raya...tengoklah nak survey ke dulu..klu murah leh rembat terus..:-)

3. deqlis nak p beli durian laa...ingat nak cari Musang King atau D24 dan makan ngan pulut + kuah/sos santan..

4. Nak cuci karpet klu sempat...klu tak post pone laa..

5. klu puasa Isnin, Ahad malam Isnin tu ingat nak p tarawih kat Surau dekat dengan rumah kami nie...dan the following day akan jelajah masjid2x sekitar KL....amik mood bertarawih di berlainan tempat....insyaAllah misi tahun nie tingin nk p masjid besi putrajaya...(tak pernah g lagi)

6. Klu leh nak makan2x dengan family atau kawan2x... ini klu sabtu ahad tak busy sangat laa..

Wah!..banyak pulak perancangan tue..hehe..apa lak perancangan Lulu?? cer citer..cer citer..:-)

jom...nak join klik link kat atas tue..:-)
SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA..
entri autopublish...30 Julai 2011.

3 comments:

Gen2Merah said...

wah wah wah.. padat jadual... biasala kan hujung2 minggu.. lagi2 dekat nak ambang ramadhan ni.. tak rasanya nak merasai nikmat berpuasa dan berterawih bersama2 saudara2 semuslim yang lain.,,

deqlis----> durian + Musang King atau D24 dan makan ngan pulut + kuah/sos santan tu sedap ke? ehehehehe.. macam nak rasa gak.. ekeke

salam singgah dari segmen cik Lulu... Salam ukhuwah moga

ramadhan ini akan sentiasa membahagiakan kerohanian kita

bersama..

http://gen2merah.blogspot.com/2011/07/segmen-rancangan-ku-

di-hujung.html

Salam kunjung mengunjung
~Gen2Merah~

Kancil 8349 said...

salam...

datang untuk membalas kunjungan...wah...banyaknya aktiviti..larat ke tu...apapun salam perkenalan daripada Kancil...

c genk bah ne said...

wah banyaknya perancangan akak hehehe


Singgah sini tau
Datang dari segmen lulu.
Jom terjah rakan yang lain
SENARAI PESERTA SEGMEN LULU CALDINA