Recent Post

Friday, July 29, 2011

Dodol Sedap Segitiga Terima Tempahan Untuk Raya!


okay...deqlis nk inform buat uools yang nak order dodol dan biskut raya utk bulan puasa atau raya boleh inform deqlis ya...
Photobucket
FREE DELIVERY UNTUK PEMBELIAN MIN 3 kg dodol segitiga ATAU apa-apa pembelian melebihi RM100 ke seluruh Lembah Klang ( Bukit Jalil, Petaling Jaya, Ampang, Wangsa Maju, Bandar Kinrara, Sungai Buloh, Damansara, TTDI, Sungai Besi, Cheras, Balakong, Bandar Baru Bangi, Nilai 1/ Nilai 3, Bukit Mahkota, Sungai Buloh, Puchong dan lain-lain).

Penghantaran ke rumah/pejabat anda ini akan dilakukan 7-5 hari sebelum raya. Pembelian 1-2kg pula hanya dikenakan charge delivery RM5..Anda jimat RM5!! sebab jika guna khidmat pos laju, 1kg normal price delivery charge RM10 utk semenanjung..:) jom order ..pasti tak rugi menikmati hidangan dodol sedap hingga menjilat plastik..hehe...opps..menjilat jari:-)).biskut raya pasti sedap dan puas hati..:-) ..

Buat yg raijn ber biz di opis, leh amik order dari kawan2x...dan deqlis leh buat penghantaran. Komisen diberikan.:-) t&c ya:-)




Dodol segitiga pelbagai perisa
Asli, Durian, Jagung, Strawberry, Pandan dan Kopi

Photobucket
Dodol Mini Cup

[Selain itu deqlis ada juga jual dodol mangkuk 1kg, dodol upih dan lain-lain.]


Photobucket
Wajik Sirat segitiga
[selain itu ada juga jual wajiksirat mangkuk 1kg, dan wajik pulut asali/durian (pulut kacau)]


Selain Dodol...
di bawah nie biskut dan kuih raya fav customer deqlis dari 2007 ...
nyum3x....popia kacang tanah nie baru kuar tahun lepas..mmg fast selling..

Photobucket

Photobucket



hot selling...!

Photobucket
Choc Coffee Crips... sedappp!!...dalam bekas cantik..klu nk buat hamper sangat sesuai:)



Photobucket
Shortbread - sedapppp


Photobucket
Marble Chocolate Cookies - sedapp...rasa cappucino:-)



Photobucket
cornflake chocolate- sedap..rasa coklat+ cornflakes


semua yg dalam bekas nie ada + - 75 biji ya..! harga RM28.00.
Promosi 1 bekas RM RM26.00 , beli 4 bekas RM100 + free delivery sekitar lembah klang...
 beli 20 bekas ke atas boleh diskaun lagi...!! jom tgk sini




dan lain2x biskut boleh lawati
http://ellismeliashoppe.com


_______________________________________

untuk mereka yang nak buat biz/berniaga di opis bulan puasa nie..
& nak beli sample dodol semua perisa di atas untuk biz masa bulan ramadan nie boleh contact deqlis sekarang.. deqlis akan kasik special price...utk sample
dan pembelian borong kepada beberapa orang yg terpilih (ikut negeri/daerah)
taknak dekat2x sama kawasan ada dealer...

thanks..




jom vote me atau join GA LIKE THIS PICCA

berminat dengan Samsung Galaxy Tab? klik sini

nak Pandu Uji Vios? klik sini

Jom Usha Samsung Corby II klik sini
Thanks

24 comments:

miranawi said...

deqlis kalo rajin follow la blog saya

nurhazmira.blogspot.com.
thnx ;D

zahidahwahid said...

wah...nampak macam sedap la yang ada unsur2 coklat tu...heehhehehe

*kak, dah masukkan banner akak kat blog saya....


New Entry: Wedding Dream

Dayana AZ said...

wahh :P teringin2 hehe

kak ina kl said...

ooo bisnes biskut raya rupanya..semuga perniagaan kamu maju jaya

NM02 said...

ar!!!!! tegedix gedix nak sambut raya ni... eh.. puasa la... hahahaha

tiefazatie said...

wah...awl jg sis..chaiyok!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Deqlis..hadiah dah sampai.Terima kasih yer,K.atie suker dgn semua hadiah tue trutama dodol tue..lembutttt sgt!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

K.atie nak bercuti blogging buat seketika,doakn segala urusan k.atie dipermudahkn yer.TQQ

miszTERRA_SF_ said...

beznya nmpak dodol 2 deqlis tp 2 la br jep tmpah kt kg, trlmbat cket jep

jum join kontest neh
http://famefunfab.blogspot.com/2011/07/1st-giveaway-hari-raya-by-wati-coklat.html

Nour Akmal said...

wahhh..menarik semua yg kat atas tu..
msti dpt byk tempahan kan..

AkmaFaizal said...

sedap je makan dodol tu ari. besh..hehe

nnt join ni ek. kena tag sudah
http://www.akmarwati.com/2011/07/giveaway-happy-birthday-ayah.html

b a m b a m ' s said...

sedapnya kakkk!! menarik nie.. mcm nk order..kekek.. bila last order nie kak? Nilai xde hantar ek? :P

deqlis said...

to bambam: meh order... last order 19 OGOS utk min order 1kg ...tapi klu nk order 10kg ke atas 5 hari sebelum raya masih di buka jika stok masih ada.... atau lepas raya utk open house masih di buka..

Nilai termasuk jugak leh free delivery min 3kg dodol segitiga atau pembelian mana2x kuih raya+ dodol bernilai RM100 ke atas..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

pergh,nmpk sedap aje tu sis..

p/s: eh,ada harga sis kat entry tu.. RM 19.. xpasan ea..

Adzriel @ Liza AB said...

bukit mahkota je? bandar seri putra tak de ke? he..he..

Fad said...

hai!!!!cf dtg ni..hehe..sory xdpt approve komen deqlis sbb ada letak link yg xberkaitan..takut blog kena delete..maafkan cf tau..cf dh follow balik...do keep in touch ya!:)

Fad said...

hai..hehe..nak tau info baca sini..sbb td deqlis ada bg link yg xde kaitan ngan blog deqlis kan..baca ni ea..

http://www.benashaari.com/2011/07/apa-tak-kena-delete-ke-blog-aku.html

dhiera said...

marble chocolate cookies 2 nampak sedap~murah pun iye..

suriani azwan said...

tenkiu dtg singgah n wish...

AdiaLuze said...

Teringat arwh adik nenek akak dulu kacau dodol sendiri bila nak raya .. Amik tempahan siap bungkus dalam upih pinang lagi .. very da klasik ... sekrg tiada lagi .. hmmm ..

Fad said...

hai!!!cf dtg...ok..cf pn xtau sblm ni..nanti ada masa cf wat entry pasal tu biar sume tau..minggu ni bz anak buah kawin..huhu

Puanbee2 said...

wah dah ada tempahan untuk raya ni memang tangkas nih

AdiaLuze said...

Deqlis, ooo .. ada wat jugk ke dodol camtu? Ok la tu .. Kalau beli pun sy tak brapa nak makan .. Hehehe .. tp kalau nak mkn, sy tau dah mana nak cari .. :)

cik tikah said...

alahai.. sedapnyaaa....