Recent Post

Sunday, July 31, 2011

[Segmen] Pengalaman Puasa Pertama

entri melekat dengan gam gajah..:-) 
hingga 31 JULAI 2011 1 OGOS 2011 jam 4 pagi

Salam semua...harap sihat semua malam nie.. sebenarnya deqlis teringin pulak nak buat segmen.. Segmen menjelang puasa nie... selalu blog merah nie buat GA dan Contest sahaja. Belum pernah mencuba buat segmen. Jadi untuk merapatkan silaturrahim sesama kita dan bg yang sudi join jom lah join. 

Segmen [Pengalaman Puasa Pertama]

Sebab lagi beberapa hari kita nak berpuasa jadi deqlis nak mengimbau kenangan Puasa pertama uools...
leh laa citer.. mana yang uools ingat..tak sabar rasanya nak baca entri uools..tak kira laa umur berapa tahun yang uools ingat..nak citer pengalaman 1st masa budak2x dulu atau pengalaman pertama puasa dengan serius...atau pengalaman puasa pertama meninggalkan memori indah ataupun ada kisah sedih...meh laa citer..sharing , reading & blog walking..^___^

Syarat-syarat join segmen nie:
segmen dilanjutkan hingga 1 Ogos jam 4 pagi:)

saja laa buat..nak tengok ramai tak yang online Malam nie, Sabtu hingga Ahad... jika segmen nie dapat sambutan baik, leh laa kita buat segmen lebih menarik di bulan ramadhan nanti:-)

Thanks in advance bagi yang sudi join:-)


p/s: insyaAllah entri yg join deqlis akan lekat kat sidebar blog merah nie selama 48 jam.. so uools leh datang baca2x kisah kawan2x yg join... bg yg nak ber blogwalking masa sahur tu leh laa baca2x..:) ^___^

p/s: utk GA LIKE THIS PICCA deqlis dah tamatkan awal (hari nie) jadi tunggu keputusannya ya..! deqlis akan buat n3 senaraikan semua peserta yg join utk cabutan undi... :-) 

27 comments:

fieda said...

join:)

http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/07/segmen-pengalaman-puasa-pertama-aku.html

Cik Purple Pinkypuff said...

wah.. best nih... nt cp join yek..:D

deqlis said...

thanks fieda join:-)

to cik purple: ok nanti join ya..:-) tq singgah..

tiefazatie said...

alo..mana ingat nie..ahha...insyallah sis..tq invite...=D

POP said...

wah...insyaallah join..POP dah lupa..hik3..

Gogoreng Ada said...

Hye Cik Deqlis. sye join. :D

Update terbaru : Segmen!

Etong said...

insyaAllah saya join kak :)

caliph shuriken said...

apa2 pun nk wish dulu salam ramadhan & selamat menunaikan ibadah puasa ^^

LemonSusu Skyjuice said...

ala,lynn da pernah wat entry pasal first time puasa..camne tu??

http://choclateloverz91.blogspot.com/2011/07/first-time-puasa.html

LemonSusu Skyjuice said...

done edit thanxx sis :)

AYIE ABAS said...

SEMOGA YG DIRANCANG SEMUANYA BERJALAN DGN LANCAR.^_^

PeRmAtA bIrU said...

http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/07/segmen-pengalaman-puasa-pertama.html

join.. sorry simple..:)

Pesona Algebra said...

nak tgk blogshop deqlis :]

"Aku"....Nurul Azren said...

hai deqlis. cik reen dtg melawat n follow blog kamoo semula... Deqlis buat GA rupanya, cik reen baru tau.. kalau x leh cik reen join skali... xpe la, nak wat mcmne. lovee yaaa...

kembali melawat dari : http://duniacikreen.blogspot.com/2011/07/segmen-cari-kawan-sama-bulan-lahir.html#comments

miezah said...

lupa lar ..
sorry .. ^_^

Elixindora said...

membalas kunjungan. jom join G.A

Nisa' Azman said...

salam ramadhan deqlis..
mnarik nie..sy join, hihi~..

http://greennnpanda.blogspot.com/2011/07/segmen-pengalaman-pertama-berpuasa.html

azly♥iejah said...

aku join gak lahhhh.....

http://azlyiejah.blogspot.com/2011/07/segmen-pengalaman-puasa-pertama.html

azly♥iejah said...
This comment has been removed by the author.
azly♥iejah said...
This comment has been removed by the author.
azly♥iejah said...
This comment has been removed by the author.
Nur syuhada asyiqin said...

join ehh..sempat tak?

http://asyiqin89.blogspot.com/2011/07/segmen-pengalaman-puasa-pertama.html

Nur syuhada asyiqin said...

join ehh..sempat tak?

http://asyiqin89.blogspot.com/2011/07/segmen-pengalaman-puasa-pertama.html

farah hanim said...

baru join sgmnt ..hehe

http://bubu-bobo92.blogspot.com/2011/07/segmen-pengalaman-puasa-pertama.html

si kecik said...

huhu... tak sempat nak antar... da tamat upenye,.,.. hehehe

zahidahwahid said...

tak sempat nak join....kesibukan dan masalah broadband... sedih...huhuhuh


New Entry: Beethoven Virus

Syuzana Abd Halim said...

syu nak join juga la...pengalaman 1st day pose...

http://syu-zana.blogspot.com/2011/08/1st-day-ramadan.html