Recent Post

Saturday, July 16, 2011

Value Blog Saya ribu2x laa jugak..(bajet kayo) hehe

Tak laa sampai juta-juta... al-maklumlah blog "baby bilis jerk" mana lah nak dapat nilai juta2x..lain lah blog Beb Ashaari ker (RM 225,013.31), Red Mummy ker (RM 183,110.74), Eyriqazz (RM 171,247.22), Mama Zharfan (RM 113,138.87)...wah!! Mama Zharfan pun dah cecah ratus ribu nie..tahniah Mama Zharfan...moga blog deqlis akan maju jaya juga macam blog -blog di atas (walau selalu penyakit M dtg hihi)  ..harap terus rajin apdet  blog lah yer...hehe... dan timaceh laa yg sudi singgah sini...dari  0 sampai laa tahap kat bawah nie... nie sekadar catatan blog baby bilis nie jerk tau... 
ada laa RM14,790.20..kayo laa gak..ekekekeke...lagi best klu boleh cash kan:-) . kan kan kan??hihi..

Nak check value blog uools? KLIK SINI

p/s: walau berapa pun nilai blog kita, apa yang penting?? "KERJASAMA" hihih...
KITA HAPPY dan BAHAGIA..

thanks laa uools sudi baca..

2 comments:

zahidahwahid said...

kak ellis, kalau boleh jual memang kayo den kak....heheheehhe



New Entry: Atlanta Canvas Shoe

Afifi said...

sye tag deglis kat sini

http://sscontestdangiveaway.blogspot.com/2011/07/mega-giveaway-by-yana-cik-putih.html