Recent Post

Thursday, July 7, 2011

Wordless Wednesday??

Salam, selamat ptg uools semua.... harap sihat2x nan sejahtera ekk?? klu tak sejahtera bikin sampai sejahtera okay!!..hehe... semalam deqlis perasan tau..ramai betui blogger guna tajuk Wordless Wednesday! atau wordless jerk?? apesal erkk?? mmg minggu wordless ke apa?? ker deqlis yg ketinggalan ketapi atau LRT nie??hihih....

korang tak percaya?? meh usha entri kawan2x kite yg ada entry tajuk 'Wordless" semalam... nie yg sempat deqlis amik link..yg tak sempat tu jgn mare...klu ada tajuk sama leh uools tepek link kat ruangan komen erk..
nie bukak jer http://deqlis-bloglist.blogspot.com deqlis tgk byk nyer tajuk ada wordless nie?? ramai malas nak menaip panjang erk...yerlaa gambar sekeping pun penuh erti kan?? seronok pulak deqlis layan..:-)

deqlis pun nak buat laa!!! minggu depan laa hehe...ker dah terbuat hari nie?? tajuk je!! isi lain heheh...

nie antara blogger guna tajuk "wordless" ada ke nama uools ker?

ramai kan?? 

8 comments:

Zefa NorAsmara said...

Ibu Yusuf dan maryam pun buat juga WW.. biarlah picas berbicara.. hehe.. :-)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Deqlis..semlm 2 X k.atie guna tajuk camtu..saje suka2!

aNiM said...

deqlis nak tau pasal wordless wednesday (WW) ye?

jom like FanPage Wordless Wednesday http://www.facebook.com/WordlessWednesdayMy dan follow Official Blog Wordless Wednesday http://malaysianww.blogspot.com/

dalam entri WW tu cuma letak gambar je. tak payah tulis pape pun :)

deqlis said...

to Zefa: wah!! buat juga ya..ramai kan..sampai deqlis perasan hehe..

deqlis said...

to kak tie: w'salam, tu dia...sampai 2... deqlis perasan mmg ada ramai buat sampai part 3 pun ada..hehe.. pas nie deqlispunnk buat gak laa hehe..suka2x laa hihi

deqlis said...

to anim..: ye!! thanks kasik link..baru tau ada fan WW nie yer?? nak terjah nie..hehe

tiefazatie said...

haha..ifa xwat pun..lala..

sis..hadiah bru smp td!hihi..tq...tgu esok n3 insyaallah..hee

kiwi said...

dah lama dah wordless wed ni. entah macam mana orang boleh dapat idea. dah jadi macam satu kewajipan, setiap rabu mesti ada tajuk tu