Recent Post

Thursday, July 7, 2011

Hadiah GNC dah amik & hadiah QUEENPINK dan sampai!!

Salam dan Selamat pagi uools...! moga ceria2x pagi Khamis nie erkk... lupa nak bg tau hadah deqlis menang GA QUEENPINK dah sampai minggu lepas...lupa pulak bg tau..jgn mare aaa..ihik.... deqlis dapat FM rama2x..thanks yer..tapi sayang dah pecah sikit... agaknya pecah masa penghantaran...takper..nanti deqlis cari gam gajah hehe..kenang-kenangan nie kan??? nk tepek gak kat fridge deqlis...

kedua, hari yang deqlis nk p tengok Mr.Popper's Penguin tu, petang tu deqlis dah p redeem hadiah FREE dari GNC Live Well tue....rasanya ramai bloggers yg dah p redeem jugak...deqlis redeem 2 akaun jer..akaun fb deqlis dan en hb..hihi///so dapat laa beg free...

yang sling bag tu hargnya RM19.90, yang gold beg (limited edition) tu harganya RM39.90...tapi dpt free... timaceh laa...



boleh laa buat simpan make-up:-)

okaylah pagi nie mood ber CGL deqlis kembali...dah join beberapa tadi..thanks bg yg tag deqlis...!!!! dan jom join GA nie..http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/07/contest-aku-mahu-jadi-ratu.html letak deqlis as referrer ok...muahh muahhh muahhh...:-)

p/s: pagi tadi dok layan sinar.fm gak..topik tertinggal...pernah ker uools tertinggal barang? atau diri sendiri yg tertinggal?? hihi//

4 comments:

Nana said...

kita amek 2 sling beg
+ 1 gold beg hehe
jadi la wat ltk mkeup kan

Cacao Organic Fairtrade said...

Selamat atas hadiah menariknya.
Salam kenal.

Zefa NorAsmara said...

Bestnye.. deqlis dpt hadiah!

tiefazatie said...

wah..bestnya..hihi..ifa nasib baik kot..FM ifa xpecah nie..xpe sis..boleh tmpl kan2..