Recent Post

Monday, August 8, 2011

Apakah Lagu Raya Kegemaran uools?

Kalau deqlis banyak jugak lagu yang deqlis suka...seperti Balik Kampung (Allahyarham Sudirman), Aidilfitri, Sesuci Lebaran (Siti Nurhaliza), Anugerah Aidilfitri (Siti Nurhaliza), Bila Takbir Bergema (Fazidah Joned), Dendang Perantau (Allahyarham Tan Sri P.Ramlee), Menjelang Hari Raya (DJ Dave) dan banyak lagi...dengar lagu raya nie boleh buat happy kan??heheh..

deqlis masa zaman U dulu, klu time boring2x deqlis akan pasang lagu raya nie kat W.MPlayer..heheh..walaupun bukan musim raya...hehe..masa tu rumah sewa dah laa kat tepi sekali, tempat orang dok lalu lalang, so kalu orang lalu dengar lagu raya mesti diorang kata deqlis mental kot??hehe.. ke uools pernah lalu dulu dok kutuk2x deqlis??hehe.. pepe je laa..macam2x peel kan?? keh keh keh...

tapi sekarang tak buat dah...klu nk dgr lagu raya sekalipun bukan di bulan syawal, deqlis dgr ikut telinga jer...Ipos Shuffle kan ada..heheh...

Oh yer, apa lagu raya fav uools? Peminat lagu raya juga boleh add FB Peminat Lagu Raya kat sini.:-)

okay..thanks sudi baca celoteh deqlis:-)

4 comments:

.: iEyLa :. said...

haha..same la kite kak...
dlm lappy ade folder lagu raye kot..
time2 memng tahap xde keje sngt bukak lagu raye..hihi...

pssstt: ehem2..skrang gune ipod ok..hikhik

Ezy Chiaki said...

suke lagu anuar ft elina..
suasana hari raya..
best2..
hehee

Zura said...

sukr lagu raya yg lama2... :)

zahidahwahid said...

lagu raya mesti dengar pada hari raya je....kalau terdengar time lain memang saya mengamuk....hehehehehe



New Entry: Romance Town