Recent Post

Monday, August 1, 2011

Lagi Pelik pageview kosong???


apesal sejak 2 menjak nie rekod Nuff deqlis pelik2x yer?? hari tu amount lain2x.., hilang star..
hari nie...hilang pageview jadik kosong la pada 29 Julai lepas...macam tak logik jerk...saper yg singgah sini 29 Julai lepas sila angkat tangan...hehe.. hari tu check rasa deqlis ada laa ratus2x gak..idak ler telur ayam..

yg star tu dah ada balik dah...tapi 3 star jerk blog merah nie..bila laa nak naik 4 star niennn heheheh...

yang total earning tu masih berbeza total do bawah dan di atas...

apa2x ajer laa...

uools pernah ke jadik macam nie??

entri autopublish...heh,..byk yg autopublish..klu komen lambat deqlis kuarkan tu maknanya deqlis takde depan lappy...tp takper..dun worry nanti deqlis p bw..insyaallah..sambil2x dgr mengaji kat tenet nie mlm2x sikit..:-))

6 comments:

Cik Purple Pinkypuff said...

cp pun jadik camni..tetiba pageview yg 29hb 0..bru nak buat en3 td.. ngatkan cp sorg jew kena..:D

zahidahwahid said...

lama dah tak cek nuffnang....sekarang ni memang entry semua autopublish je sis...ni pun ngelat kejap pergi blogwalking....huhuhuhuhu


New Entry: Beethoven Virus

NOOR FATIN said...

sama la! heran jugak. heheh

kakngah said...

sama la..
tapi, siang tadi dah hantar ticket kt nuff.. diorg dah reply & dah ada pageview 29hb tu...

Zura said...

kekdg ada mase2 jd cm tue..tp lepas tue okeylah dia...

dilazfamily said...

rasanya nuffnang ada probs sikit kot,nanti oklah tu...janganlah risau