Recent Post

Tuesday, August 2, 2011

Matta Fair 2011 [12-14 OGOS]


12-14 August 2011
Matta Fair 2011

The Matta Fair 2011 is back to KL from 12-14 August

Get ready to shop for the Best Travel Deals in Malaysia!

rasa2xnya larat ke nak turun p matta fair bulan2x puasa nie?? siapa yg rajin turun leh check2x kan offer apa yg menarik...:-)

1 comment:

Fad said...

matta fair..bestnya..tapi hati2 kdg2 ada yg tipu..huhu

deqlis..kalo kita tgl link kat blog org (link tu dari blog kita) blh la sis..kan link tu ada kena mengena ngan blog kita ..yg xboleh kalo tetiba deqlis dtg blog cf pastu tgl link dr blog atau web orglain (cth ).dan link tu xde berkaitan dan sangkut paut ngan link deqlis langsung..tu baru dianggap spam.tu kan xde kena mengena ngan deqlis.tol x..faham x ni..hehe..mmg cf nak wat entry tu..tp skrg tgh bz ngan assgment..hehe..nti eh..sharing is caring kan..

maknanya kat sini sis blh tgl link entry sis kat blog org..:)