Recent Post

Wednesday, September 7, 2011

SALAM MINAL AIDIL WAL FAIZIN

sticky post, pos baru skroll ke bawah....


Deqlis dan hb mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri
buat semua rakan-rakan blogger, rakan2x online, rakan taulan walau di mana jua uools berada 
serta sanak saudara, adik, kakak, makcik, pakcik , atuk , nenek dan semua.
Jua buat bonda dan ayahanda tercinta...MIL & FIL sekali..:-)
Buat yang pulang ke kampung halaman
Berhati-hati di jalanraya 
Pandu cermat2x...kalau mengantuk sila berhenti tido di R&R dahulu:-)

Salam Lebaran,

Deqlis & Hubby


p/s: kad raya online khas buat semua....:-) buat yang exchange kad raya, tunggu deqlis gantung kad2x uools baru deqlis snap yer....:-)

26 comments:

cikbintang said...

slmt ari raya sis!!!

NM02 said...

selamat beraya utk kamu juga!! ^_"

Nisa Greennnpanda said...

slamat ari raye deqlis n famly~...

fieda said...

SALAM AIDIL FITRI BUAT DEQLIS DAN FAMILY...

nanakimie said...

selamat hari raya sis!hehe...poce xabes lagi ^-^

deqlis said...

to cik bintang: thanks dear...:-)) dah sihat dah awak? moga cpt sembuh yer..:)

deqlis said...

TO NM02: selamat hari raya juga utk kamu;-)

to Nisa: Thanks Nisa...utk kamu sefamili juga:-)

deqlis said...

to fieda: thanks...:)

to nanakimie: slamat hari raye...ucapan kita advance...org anto kad raya pos pun...pos awal kan???:-) last minute nanti org dah balik kampung..haha:)))

Cik Rose Cute said...

selamat hari raya juga untuk deqlis sekeluarga...

.: iEyLa :. said...

salam lebaran jugak buat akk & family...
Xlpe jgk tuk sabrina.. ;)

zahidahwahid said...

selamat hari raya kak....kad akak dah sampai...tapi tunggu kad yang lain dulu baru update sekali ya....hehehehe....


New Entry: Baker King Kim Tak Gu

QUEENPINK said...

SALAM

SELAMAT HARI RAYA PUASA DARIPADA QUEENPINK..

QUEENPINK ADA POS KAD RAYA HARI INI PADA DEQLIS..

OH YE...QUEENPINK PERASAN LINK QUEENPINK SEGMEN: 3 Menu Kegemaran di Bazaar Ramadhan SALAH LA...

HUHU...DEQLIS LETAK LINK

http://ellismelia.blogspot.com/2011/06/keputusan-contest-attack-block.html

HUHU...

Marina said...

selamat menyambut hari rayer!

deqlis said...

to CIk ROse Cute: Thanks..:-)

to Zahidah Wahid: alhamdulillah selamat dah sampai:-)

deqlis said...

to QUEENPINK: oh yer ke yang?? sorry sanagt deqlis tersilap letak link...nanti me betuikan yer;-)... yeke ada pos kad raya??? horreyyy!!! timaceh....insyaAllah nanti deqlis balas yer;-)

deqlis said...

to Marina: ya...selamat hali laye..:)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Deqlis..kena singgah laju2 kat sini.Maaf la lama gak xsinggah...biasa la bz nk raya.hihi
K.atie lom gantung kad lg

Saiazuan said...

salam aidilfitri.. :)

nice header merdeka :D

ANA said...

selamat hari raya jugak kk deqlis :DD

thanks hadiah tu da sampai semalam :))

Zie said...

Selamat Hari raya

MataHati @ MH said...

selamat hari raya buat deqlis dan suami..

Kepada pemenang teka meneka kat blog saya, sila emailkan no. tepon anda atau sebarang no. yang anda mahu di top-upkan ke

fiverul81@hotmail.com

tajuk email: kek coklat

p/s: Lom penah ada org pos kuih penganang sbb kuih ni tak tahan lama hayatnya :)

MataHati @ MH said...

selamat hari raya buat deqlis dan suami..

Kepada pemenang teka meneka kat blog saya, sila emailkan no. tepon anda atau sebarang no. yang anda mahu di top-upkan ke

fiverul81@hotmail.com

tajuk email: kek coklat

p/s: Lom penah ada org pos kuih penganang sbb kuih ni tak tahan lama hayatnya :)

Yatie said...

Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin buat Deqlis dan suami..semoga ceria di pagi syawal yg mulia..

Adam Roeslani said...

selamat hari raya daripada adam roslan :)

Wanita2u said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri. :)

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

selamat hari raya maaf zahir dan batin ye :)