Recent Post

Saturday, August 27, 2011

Yes! Deqlis Dah Beli..!!!

Salam uools....hari nie klu ikutkan plan kami akan pulang ke kampung halaman en hb di utara tanahair ..mana lagi Negeri Perlis Indera Kayangan....sebelum tu kami akan singgah kampung mak ayah deqlis dulu di Sungai Buloh....

Jadi sebelum nak pulang beraye di kampung en hb deqlis sempatlah belikan YES utk deqlis...:-) hehe... Yes Yes Yes dah beli..so raya nie di Perlis deqlis boleh laa online....al-maklumlah lama bercuti....so nanti boleh laa update2x n3..(haha itupun klu sempat + ada 3 bar tahap kerajinan hehe)....


hehe..insyaAllah nanti deqlis bersiaran dari Perlis Indera Kayangan yer.....
al-maklumlah semangat nak jadi blogger tegar nie..heheh...

Amacam Yes Deqlis?? oklaa kan..lajusss gak tue..:-)


3 comments:

.*.WiE.*. said...

bagus2.. semangat blogger.. hehe..
selamat hari raya ye..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Deqlis,selamat Hari raya Aidil Fitri dr K.atie sekluarga.Kalau ada silap & salah sepjg Deqlis mengenali diri K.atie,kemaafan K.atie pinta yer..
Semoga Deqlis gembira dihari raya nanti..wah!ada yes baru!!

p/s:ucap awai2..nanti xsempat sbb sbk.

azelyusoff said...

wah semangatnya.

nanti blehlah review performance YES ni.