Recent Post

Friday, September 30, 2011

Cerita Raya Tak Habis Lagi

Ingat tak entri lepas2x ada deqlis citer my mum n dad datang beraya kat rumah deqlis ...
inilah gambonya....:-) posing kat meja makan....

mak deqlis dok memilih kuih raya...:) rasa2x mana yang ada:) hihi

si tecit Sabrina sedondon pepel ngan maknyer... dahaga bebenor tue....hehe

posing ngan buah limau!! dah macam Gong Xi Fa Cai pulakk heheh...

Si Sabrina pun pegang limau daa..hehe.....
uools perasan tak? frame merah hitam kat kiri sekali tu adalah hadiah yang deqlis menang dari blog Abg Eqbalzack....

okaylaa uools. deqlis autopublish jer entri nie,,,,,balik keje sedikit awal semalam, jadi sempat laa buat entri sikit untuk esoknya...klu balik pun dah pukul 10-11malam..mmg tak sempat dan tak larat nak berblog nie....basib baiklaa hari ni awal sikit sampai rumah...8.20mlm dah sampai rumah...so dptlaa deqlis berblog jap n bw jap tadi buat yg tinggalkan komen kat latest entri... sorry tau klu deqlis tak dpt nak jenjalan mcm dulu2x.... tunggu projek deqlis siap..boleh laa bw dan berblog macam dulu...

thanks sudi baca...;-)

1 comment:

zahidahwahid said...

cantikla frame tu....


hot items this coming 15/10..novel awak suka saya tak by melur jelita bakal menemui peminatnya...