Recent Post

Thursday, September 1, 2011

Khalisa Iman dah besar...

Salam semua....deqlis masih beraya di Perlis....raya pertama kami menyambut tetamu....rumah MIL dah macam open house hehe...mmg open pun:-).. semalam baru laa sempat pergi berhari raya ke rumah sanak saudara.... dan jika uools nak tahu, sehari sebelum raya pertama sempatlaa jumpa anak buah Khalisa Iman dan Rayyan....:-) rindu laa mak lang dia ngan dia nie....:)
 meh cium cikitt...opps banyak....heheh
nie dua beradik...khalisa Iman dan Khalif Rayyan...

deqlis g melawat sat jer depa nie kat rumah mak ayahnya...
al-maklumlah deqlis busy wat persiapan raya...inipun sempat singgah sat sebab deqlis ngan adik ipar keluar ke pekan beli barang utk buat kek lapis dan menu aidil fitri yang masih tak cukup lagi...hehe...

raya uools macam mana? walaubagaimanapun jangan lupa berhati-hati di mana jua..:-)

1 comment:

zahidahwahid said...

raya pertama dan kedua jalan sakan...ketiga keempat duduk rumah je....esok baru jalan balik...hehehe



out: kad raya dua lagi tak sampai...
http://www.zahidahwahid.com/2011/08/2398/