Recent Post

Tuesday, October 11, 2011

Alhamdulillah Menang Hadiah Bernilai RM351...

Alhamdulillah deqlis menang contest nie.....dah lama tak menang mana2x contest yg deqlis join...al-maklum sejak lepas raya dah sangat2x busy keje..jadi dah lama tak join contest2x nie....tetiba diberitahu deqlis menang...apa lagi suka hati gedebuk laa kan?? timaceh kpd cik tikus sebb inform deqlis.... mula2x tu ala2x skema laa cik tikus umum.....siap berpuan-puan bagai....last2x deqlis kata takpe just panggil ellis atau kak ellis jer...(tak tau umur) hehe....jgn skema2x sgt..deqlis tak reti skema2x nie..hehe...

Tahniah buat kak azatiesayang sebab menang Top referrer dan hadiahnya lebey lumayan you...
dan buat semua pemenang saguhati...

Full result Blog @ Cik Tikus 


Yahoo!!..rejeki menang Reka tag line Aku Mahu Jadi Ratu....dah dapat pun hadiah nie tghari semalam....Cik Tikus berbesar hati menghantar sendiri terus ke opis deqlis..... timaceh....klu ikutkan nk jumpa Jumaat lepas...tetapi dek kerana ada meeting last minute dan keje belambak2x..so terpaksa deqlis post pone kan....alhamdulillah selamat laa semalam...

Cik Tikus sampai time lunch...deqlis ingat nk belanja laa makan, tp Cik Tikus kita diet pulak..so deqlis sorang jer laa makan Sizzling yee mee.... timacih laa sudi teman deqlis makan...klu tak confirm sampai malam baru laa deqlis makan...mmg klu dah sibuk bukan setakat makan pun lewat...pergi toilet pun kekadang dok hold..hehehehe....

okay..jom usha gambo deqlis ngan Cik Tikus.... :) dan gambo eksklusif CIk Tikus di opis deqlis...


bersama hadiah yg dimenangi...ada lagi tue dalam paper bag..heheh...

bersama cik Tikus... seorang blogger juga tau...thanks cik tikus...hadiah mu menarik hatiku:)
kenangan photo Cik Tikus  aka Jue di opis deqlis...:)

12 comments:

.: iEyLa :. said...

CONGRATS kak...
happy for u.. ;)

Anum said...

bestnya

Nana said...

wah tahniah!

fieda said...

tahniah deqlis..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Deqlis..sama lak arini kita buat n3 kemenangan produk mary kay ni.Jelesnya sbb Deqlis dh terima hadiah & jumpa ngan owner blog tetikus rosak tue..:D

SyUhAdA said...

wahh..thniah sis..

amiey lee said...

tahniah deqlis...wahhh boleh la berseri2 lepas ni

juanita said...

yahoooooo...ada pun n3....curik2 yer...hmm...semakin debab la saya ni...huhuhuh...

Eh nnt makeup cun2 amek gambo wat n3 ye.

Mama Zharfan said...

congrats!! sgt besh hadiah tu!!!!!

zahidahwahid said...

wah....best nya...nak share kak...hehehhe


hot items this coming 15/10..novel awak suka saya tak by melur jelita bakal menemui peminatnya...

IntaNBerliaN said...

tahniah.. eh, deqlis kerja dgn astro rupanya ek... baru tau :-)

QUEENPINK said...

WAH...CONGRATS...