Recent Post

Monday, October 3, 2011

Hadiah T'Shirt Drpd Illustrator Artist Pocotee

 Pocotee sedang lukis gambar deqlis menjadi kartun ke t'shirt hitam di atas.... sungguh tekun Pocotee menyiapkan lukisannya...Masa nie deqlis duduk di hadapan dia tau....dengan muka sememehhh...dah berpeluh2x pun sebab dari pagi ke petang sibuk di lokasi...tak sempat touch up pun huhu....tp nasib baik laa Pocotee pakar melukis dan mewarna....:)
final touch up....amacam? cun tak? berminat nk ada t'shirt ada muka kartun sendiri?? nak tempah? boleh contact deqlis..boleh laa deqlis kasik contact no Pocotee ni kat uools...atau boleh search "Pocotee Loh" kuar laa info2x mengenai dia nie:-)

taraaa!! dah siapp...terima kasih....dapat free lagi..
tak silap deqlis normal price RM60 include t'shirt+lukisan komik...
pandai kan Pocotee nie...cepat je dia lukis....

 badges pun dapat....deqlis dapat 4...tapi 2 lagi kasik kat member....yg ni kenangan2x utk deqlis n en hb:-)
 hadiah poskad...thanks deqlis dapat 4 keping tau:-) cantik2x semuanya..
muka kartun deqlis...cun tak? 

gambar kenangan beramai-ramai.... hmm..muka letih dah deqlis...

terima kasih buat Pocotee Manager dan team... selain t'shirt deqlis dapat hadiah badge dan poskad yang cun2x...semuanya dilukis oleh Pocotee nie...mmg menarik...jika uools nak tempah poskad atau kad raya yg special pun boleh ...layari pocoteehouse.blogspot.com

banyak yang menarik di blog beliau tau jom singgah.... 



6 comments:

.: iEyLa :. said...

walllahhhh!!!
comey nye..ce akk mengamuk..rse cam sebijik je ngn katun tu..hikhik..
tipu2..gurau je.. ;)

Anum said...

wah
comelnya t-shirt nie
suka la

Mama Zharfan said...

sgt comel and sgt besh sbb deqlis dpt FOC hehheh

SyUhAdA said...

cun~

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Deqlis..dah tau ke Deqlis menang kat sini.Tahniah!!http://www.tetikusrusak.net/top-referral-reka-tag-line-mary-kay-contest-aku-mahu-jadi-ratu/

zahidahwahid said...

mak aih...mahalnya harga...tapi macam berbaloi sebab cantiklah....


hot items this coming 15/10..novel awak suka saya tak by melur jelita bakal menemui peminatnya...