Recent Post

Monday, October 17, 2011

Hasil Serbuan KL Sogo Warehouse Clearance Sales



Saja laaa nak menepek antara hasil shopping di Sogo pada Sabtu malam Ahad lepas...
nak jugakkkk kan?? hehe... deqlis borong barangan Tefal sebab ada 50% less...hari biasa mmg susah nak dapat less barangan Tefal nie.... brand Supor Classic pulak pada hari yg deqlis pergi tu ada special offer...jadi borong laa sekali... rupernya setiap hari bermula 13-16 Oktober ada special day offer....
deqlis datang 15 Oktober 2011...nie sebagai catatan peribadi deqlis yer..utk mengingati tarikh beli produk nie..nak tengok sampai bila tahan...:) cuma yg sedihnya...deqlis tak sempat nak rembat set corelle bernilai RM295...giller murah....normal price RM519....deqlis ingatkan setiap hari 13-16 tu sales yg sama...rupernya bukan..huhu....ruper2xnya Daily Special utk Set Correlle RM295 tu pada hari Jumaat, 14 Oktober 2011 daa...huhu... bukan rezeki ku.... takperlaaa erkk...rembat mende lain laaa.... 

Disebabkan hari Sabtu tu pun deqlis busy....alhamdulillah dpt jugak laa merembat sales Sogo di sebelah malamnya...walaupun berbekalkan 2 jam 40 minit sahaja....dapat jugaklah barangan pilihan hati... macam en hubby sempat laa rembat perfume original 50ml dengan harga RM43 shj...selain tu stokin pun en hb ngan deqlis rembat..hehe.:-) lagipun dah lama deqlis tak beli stokin baru...:) dan ada laa barangan pakaian wanita yang deqlis rembat....cuma sedih laa tak dapat rembat kasut Sacha yang hanya bernilai antara RM20-RM45 sahaja....banyak yang deqlis berkenan dah habis saiz...huhuhu....adik salesgirl tu siap cakap lagi " saiz2x macam deqlis request tue... semua dah dirembat orang awal2x sales tempohari..atau akak kena datang pagi2x.." huhu..... dalam hati jawab " takperlaa dik...next time warehouse sales akak awal2x amik cuti..miahahahaha" acik tak?? kih kih kih....


nak usha warehouse Sogo Sales Katalog?? 

KL Sogo Warehouse Clearance 2011
sumber google

ohh bila nak sales lagi??..:-)

cakap pasal sales nie...sekarang Jusco pun tgh sales dari 14 Okt - 30 October nie...
Parkson kat KLCC pun sales......Giant pun ada sales barangan tertentu dari 13-16 Okt .....




2 comments:

amranaiman said...

shopiang sakan naa.. ahha

zahidahwahid said...

shopping time sales memang masyuk....