Recent Post

Wednesday, October 5, 2011

New York Hotel Johor Bahru Sangat Selesa...

25 September lepas deqlis ke Johor Bharu....jadi inilah bilik deqlis ....satu bilik sorang2x jer tau...yang member dua orang lagi lelaki....diorang satu bilik berdua laa... deqlis sorang shj pompuan jadi sorang2x jer laa...huhu....sampai2x jer tgk bilik nie rasa syok sangat..luas dan lapang....nak2x buat deqlis sorang....deqlis check in jam 3.30 pagi tau... fuhh masuk2x bilik dengan kepenatan terus lepas solat terus booommmm....


 ada 2 katil...so satu tempat letak segala barang dan satu lagi utk ZzzzzZzzz laa kan???? hehe
sofa nie pun deqlis suka....al-maklumlah merah tue:))) macam tau2x jer peminat merah yang nak datang kan??..hehe..
 deqlis amik gambo nie pagi2x...walau tido lambat dekat 4 pagi....tetapi 6.45pagi dah bangun...walau penat dan rasa nak tido jer sampai tengahari...tp apakan daya...kerja bermula jam 10 pagi....jadi awal2x pagi deqlis sorang2x dah pergi breakfast.... 2 member tu masih enak dibuai mimpi so takmo kacau..hehe:)
  ruang nie deqlis suka laa.... memang rasa selesa dan seronok berada dalam bilik nie..:)
tv ada laa...astro pun ada...cuma bukan plasma tv laa hehe...okay laa so far.....deqlis pun bukan 24jam duduk dalam bilik nie....jika di kira2x...deqlis hanya berada di bilik ni selama 7 jam sahaja....untung laa pihak hotel..:-) 

Menu breakfast nya?? haa..nanti deqlis citer ya..mana yg best..mana menu yg kureng...tp overall 3.5 bintang laa.... dan insyaAllah jika ke JB bila ngan en hb, deqlis rasa New York Hotel akan menjadi pilihan deqlis sebabnya suasana yang nyaman, tenang, bilik yg bersih dan selesa...serta kakitangan hotel yang peramah dan harganya sangat berpatutan.:)

Jika uools nak mendapat info lain, sila layari http://www.newyorkhotel.com.my/promotions . Okay jumpa lagi..thanks sudi baca...;-)

5 comments:

Rozita said...

nak pegi jb tgh bulan ni.. berangan nak book new york atau the zon.. cam best je 2-2 ni..

Rozita said...

lupa nak tanya bape harga sebilik ye?

farz zull said...

wahh...lawanya bilik tu...nak pergi! hehe, new york hotel ni ada kat JB jer ka? ke ada branch lain?

Cik tikah said...

pergi honeymoon eh :p

zahidahwahid said...

wah!! besarnya bilik tu....memang selesa giler...


hot items this coming 15/10..novel awak suka saya tak by melur jelita bakal menemui peminatnya...